Kvargplättar

Hej alla fina!
Vaknade av att det blåste storm ute i morses. Lite mysigt faktiskt! Klockan tio pallrade jag mig upp ur min varma säng för att göra något ovanligt. Äta frukost. Nåja, frukost äter jag varje dag – men idag hade jag bestämt mig för att prova något nytt. Kvargplättar stod på menyn (var tanken).
För att inte fega ur vid frukosten i morses så planerade jag noggrant i gårkväll vad jag skulle äta. Annars blir det lätt att jag kränger ihop min vanliga frukost, för att det helt enkelt känns säkrast. Jag vet hur mätt jag blir, hur mycket jag ska ta osv. Säkra före det osäkra liksom.
För att få skryta lite så brukar jag vara en j*vel i köket ska ni veta ;) Tycker att det är kul att prova nya recept – och gott, det brukar det bli! Men i dag gick något lite (mycket) fel och jag tror att jag ska hålla mig till det säkra före det osäkra i fortsättningen. Haha. De där kvargplättarna blev allt annat än goda. Det enda positiva var väl att de var rosa och fina.
Visst ser de goda ut? Men skenet bedrar ;)

När jag väl varierar mig så går det åt pipsvängen. Men man kan inte lyckas varje gång. Ska bannemej försöka mig på dessa plättar snart igen, och då ska jag lyckas. Något annat jag ska prova till frukost/mellis snart är bananpannkaka. Vart sugen på att prova det ett tag – men som sagt, jag har valt det säkra före det osäkra istället, så det har inte blivit av.
Mackisar

Hade även planerat tiden det skulle ta för att göra de där plättarna. Skulle ju nämligen iväg och jobba. Så när jag satte mig för att äta och insåg att de var oätbara så var tiden knapp för att jag skulle hinna laga ny frulle innan jag skulle iväg till jobbet. Så resultatet blev några snabbt smörade mackor med keso och skinka + frukt. Fungerar det med! ;)
Pjuuh, nu har jag förbannat kvargplättar tillräckligt för idag tror jag. Jobbet gick finfint idag föresten. Lagom mycket folk och tiden gick fort. Nu sitter jag i soffan och kollar lite tv och planerar kvällsmål. Magen kurrar lite. Dock är det inget att planera – för det blir det vanliga. Hoho. Dags att göra ord till handlingar istället.
Haft en fin dag där ute? 


Kommentarer
Sara

testatestatesta, bananpankaka!!! det är gotttttt :)

2012-05-14 @ 21:22:42
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/
elin

Mm super gott:) Gillar de torkade frukterna med yoghurt/ vit choklad och muslitopparna.



Vilka är dina favoriter?<3



Hoppas du får en bra natt och morgondag finis!!<3

KRAM<3

2012-05-14 @ 21:23:02
URL: http://motfriheten.webblogg.se/
Saga

Härlig blogg du har!! :) jag har svarat på din fråga i ett inlägg nu!

kramar!

2012-05-14 @ 21:40:49
URL: http://wanttobehappy.blogg.se/
Sara

sv: keso funkar säkert. jag brukar blanda ihop kvarg+hallon, blir saftigt och syrligt gott till, men typ keso+kanel är säkert också en superkombo! eller vanlig sylt, eller grädde, jaaa, finns lite olika! men då är det mer än "mellis", fast om man gör flera stycken blir det helt klart matigare :)

2012-05-14 @ 22:16:34
URL: http://misssteinholtz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0