Hallonbär

Godmorgon hörrni! :) Avnjöt frukosten ute i solstolen idag. Äntligen! Trodde aldrig att sommaren skulle komma – men nu verkar den vara här för att stanna. Ska se till att ta fram lite sommarkläder idag och lägga vinterjackan på hyllan. Känns som att det är dags för det nu. :)
Keso/Kvarg/Vaniljpulver/Hallon

Gjorde mig en riktig sommarfrukost idag. En god "risifruttiblandning", mackor och en god fruktsallad med sommarfrukter vid sidan om. Har börjat öka på min frukost en aning också. Ska även se till att börja öka på mina mellanmål i veckan. Det passar ju perfekt att äta/dricka en god smoothie till mellanmål i dessa tider. Man kan ju blanda ner både det ena och det andra för att göra de lite matigare med :)
Idag kommer pappa hem och äter med mig. Skönt med lite sällskap ibland. Och ikväll blir det jobb, lixom resten av veckan. Väldigt mycket stängningar får jag. Men det passar mina mattider förbannat bra. Hinner äta alla mina måltider här hemma innan jag beger mig, vilket är skönt. Annars blir det "slänga-i-sig-maten-måltider" – och det står inte högt upp på listan hos mig.
Nu ska jag kila över till en vän och dricka saft. PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0