Släktkalas

Godkväll alla fina! I´m back in town efter ett riktigt fint dygn som har tillbringats lite längre ner i landet. Direkt efter jobbet igår så begav vi oss mot Halmstad. Tanken var att jag skulle följa med min bror och hans vänner och kolla på Maskinen. Men efter många om och men så blev det en kväll i hans mysiga lägenhet istället tillsammans med massa god mat och en bra film.
Dagen idag har däremot spenderats nere i Skummeslöv på ett stort släktkalas. Och till och med jag – som inte riktigt klarar av släktkalas tyckte att det blev en riktigt lyckad dag. Solsken, nya (?) ansikten (minns inte alla pysslingar hit och dit) ;) god mat, lite tipspromenader och mycket prat gjorde denna dagen väldigt bra.

Bild ett: Väl där bjöds det på hembakat fröknäcke, cider och lite annat gott tilltugg.
Bild två/tre: God buffémat bestående av massa kallskuret
Bild fyra: Min goda plocktallrik (nummer ett i ordningen) bestående av skinka, rostbiff, marinerad kycklingfilé, god sallad och massa annat smått och gott.
Bild fem: Somliga blev trötta och bestämde sig för att sova lite middag.
Bild sex: Fikadags. Kärleksmums, kladdkaka med smak av lakrits och en jordgubbskaka stod på bordet.
Bild sju: Jordgubbskaka
Bild åtta: Kvällen avslutades i min broders lägenhet med en väldigt, väldigt god kvällsmat. Rimmad lax, färska jordgubbar, färskt bröd, ägg, goda ostar och lite andra mumsiga pålägg.
Ja, en hel del mat blev det trots allt som ni ser. Men det är så det ska vara på kalas, right? Nu är jag hemma i lilla Alingsås igen och ska snart styra mot sängen. Men först blir det yttligare lite mer mat. Har en god fruktsallad breve mig som ska slinka ner i magen.
Hoppas att er lördag har vart fin 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0