Sweet like cola

Blev en sväng till farfar och sedan har jag tillbringat kvällen med att vara publik på en "fotbollsmatch". Matchen bestod mest utav rökpauser, men ändå. ;) Nu har jag hamnat där jag hör hemma. Dvs i soffan med en god plocktallrik breve mig. Mamma och pappa har gäster här ikväll, så det fanns massor med gottigt i kylskåpet. Sådant uppskattar vi! Till efterrätt ska jag ta mig lite honungsmelon och färsk annanas. gott! Dock svider det så förbannat mycket i gommen av annanas tycker jag. Tungan och gommen domnar lixom av. Haha Någon annan som har samma problem? (I-landsproblem?!)
Föresten så fick jag en liten rolig uppgift igår. Tidningen var ju som sagt och gjorde ett reportage om mig. De frågade även om jag ville vara med i tidningen som "veckans kock". Låter rätt fränt – men det är egentligen inte coolare än att det kommer visas ett recept som jag tycker om (och en liten bild på moi då såklart) ;). Men nu är frågan – vad ska jag skicka in för recept? Ska nog googla fram något ap-avancerat – bara för att verka lite duktig! För det är väl tillåtet? ;)
Nu ska jag kika film och sedan sova. Puss och Kram 


Kommentarer
Ida

Sv; ja ofta är det ju så, att man vill fixa allt på en gång. Hinner inte med att fokusera sig på någonting fult ut! Men varför stressar man? Det viktigaste hör och nu och för framtiden är ju att kropp o själ mår bra! Vi får kanske ompripritera ibland, sätta oss själva överst på listan med viktiga saker!

Va rädd om dig! Du är viktig! Tillåt dig att vara snäll mot dig själv! Stor stor kram

2012-05-05 @ 14:28:29
URL: http://skeptisk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0