7 Maj

Måndag, igen(!!) Snart är det ett helt årsedan som jag tog studenten. Tiden går skrämmande fort. Både bra och dåligt. Jag kan bli 21 år, sen får det fasen räcka. Det är mycket som kan hända på ett år. Men då finns det även hopp om att nästa år blir helt annorlunda jämfört med nu, och det verkar ju lite lovande såhär på måndagskvisten.
Detta året har både vart ett utav de sämsta, men även de bästa åren under mitt liv. Jag blev fri, samtidigt som jag blev mer begränsad och fastkedjad än jag någonsin tidigare vart. Fri från skolan och alla dess krav men samtidigt, mitt upp i friheten så drog jag på mig en tvångströja och blev fast här nere, igen. Sen får vi inte glömma den underbara resan jag har hunnit med att göra. (Och nu pratar jag om USA-resan). Tänker jag efter så var det nog den där resan som faktiskt gjorde att jag trillade tillbaka. Trots att jag åt som en dåre när jag var iväg så var det där allting sattes igång. Men jag misstänker att jag under nästa år kommer blicka tillbaka på detta året och tycka att det här resan, den som jag gör just nu, är ännu mer lyckad än den jag gjorde förra året. Två olika sorters resor, men lika givande på något vis.
Har nästan bestämt mig för att stanna hemma till hösten, oavsett om jag kommer in på skolan eller inte. Bo hemma, äta mammas goda mat, ha fint sällskap omkring mig, ha rutiner som jag trivs med till fullo och sedan, nästa vår så ska jag vara på benen igen hade jag tänkt mig och då blir det långresa. (Med betoning på lång). Anledningen till varför jag sökte till skolan var ju för att jag inte trivdes med min vardag här hemma. Rutinerna var ett enda stort blurr och excisterade knappt – tillskillnad från nu. Så det känns änna onödigt att starta om från ruta ett och skapa mig nya rutiner, som kanske inte ens funkar?!
Yoghurt med färska bär


Tomat eller gurka? Haha

Men nu är det slut på skrivandet, för nu väntar frukost. Yoghurt, mackor och färsk annanas står som startmat för veckan. Hittade även en rackarns skojig tomat i affären som jag var tvungen att köpa. Den är grön och ser ut som en vattenmelon på utsidan, en gurka i färgen och som en tomat inuti. Haha.
Vad har ni för planer för dagen? 



Kommentarer
isa

ett år? haha fan vad gammal jag kännr mig nu, det är 5 år sedan för mig!! :)

2012-05-07 @ 14:34:28
URL: http://cookiedough.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0