9 Maj

Precis bänkat mig i soffan efter en väldigt välsmakande lunch. Märkte även att en sallad (som jag åt igår) inte är tillräckligt för mig. Igår kurrade magen redan efter någon enstaka timma – vilket den inte gör om jag äter mina vanliga måltider här hemma.
Dagens gourmetlunch bestod iallafall av biffar (no shit), buljongkokt couscous, stekta grönsaker (zucchini, svamp, broccoli, spenat, kronärtskocka, tomat och lök), samt en kall sås med curry och vitlök. Fint.
Dagens lunch

Vaknade och kände mig som en zombie i morses. Trött är bara förnamnet. Efter en lång dusch och med en stor frulle i magen så lyckades jag vakna till och begav mig mot stan. Ett linne, en kofta och en datorväska från second hand rikare – men inte många kronor fattigare för det. Rea och seconhand är allt bra fint! Ni ska få en titt på det inköpta lite senare :)
Nu ska jag ta det lilla lugna och ikväll blir det jobb som vanligt. Var riktigt stressigt på jobbet igår. Suck. Huvudet var inte alls med. Menyerna som beställdes gick in genom ena örat och ut genom det andra. Virrevarr i skallen hade jag! Hoppas jag är mer på hugget i kväll, annars ger jag mig själv smisk.
Vad gör ni denna regniga dag tro?


Kommentarer
tillfriheten

sv: ja jag är säker på att det kommer gå bra! Brukar ha sylt, citron och socker, bär eller frukt på mina :)

2012-05-09 @ 16:03:22
URL: http://tillfriheten.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0