1 November

Godmorgon goingar!
 
Väldigt vad det ekade tomt här igår. Men var som sagt iväg på jobb hela dagen/natten lång. Helt slutkörd idag. Hade kunnat sova ett bra tag till, men mat och sovklockan drog upp mig. Lika bra det :) 
Maten gick förövrigt väldigt bra igår och jag hann sitta ner i lugnan ro. Men satan vilken skillnad på mättnad och mättnad det finns. Åt ett rätt "normalt" mellanmål på jobbet. Men mättnaden jag kände igår jämfört med den jag får hemma går inte att jämföra. Märker verkigen att man sitter och småplockar och tar om hemma – enda tills det tar stopp. Med andra ord – det lönar sig för mig att inta födan här, hemma i lugnet!
 
Godmorgon 1 November
 
Idag ska jag vila kroppen fram tills ikväll. Satt ner igår i max fem minuter på åtta timmar. Inte riktigt okej. Speciellt inte för ryggen. Borde göra rygglyft eller något. Eller gå med gördel – eller sova i en säng hela dagen. 
Nåja, idag är det torsdag i allafall. Snart helg med andra ord. Ska bli skönt att få vara ledig på en helg nu. Ska ner till Halmstad och roa mig var tanken. 
 
Nu ska jag dricka kaffe och värma själen. Hörs sen. Puss & Kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0