17 November

Familjefrukost med tända ljus. Det luktar rostat bröd i hela huset. Eller åtminstånde gjorde de det – tills jag skulle ge mig på rosten. Haha. Mitt bröd var nog inte skapt för att kunna rostas! Har även insett varifrån mina frukostvanor kommer ifrån. Eller snarare min brist på variation på frukost. Pappa har ätit samma sak till frukost här hemma i säkert tio år. Kan med andra ord äta min älsklingsfrukost tills jag är sisådär 30 år.. känns tryggt ;) Och hädan efter behöver jag nog inte känna "dåligt samvete" om jag någon dag skulle få för mig att äta något annat till frukost för en gångs skull. Dags att ge sig på gröten snart igen känner jag! Tyckte ju faktskt om det senaste gången jag åt det.. 
 
 
Jag igår
 
Nu har jag laddat upp med en rejäl dos energi. Rostade mackor, frukt, nötter, flingor och yoghurt. Borde ha energi så det räcker och blir över. Men känner mig som en stor degklump. Orkar mest ingenting!
Regn och rusk ute idag. Perfekt väder för en fika på stan. Så mycket ska jag nog orka med i allafall. Ska även köpa hem massa pyssel, så jag har att roa mig med här hemma på dagarna. Ni ska få se sen. (Om jag hittar vill säga...) 
 
Hoppas ni får en fin lördag. Hörs sen. Puss
 
 
 


Kommentarer
matilda

Om du nu skulle få för dig att äta en annan frukost har jag ett tips! Banan- och jordnötsgröt. Det är en kombo från himlen, jag lovar. Koka bara gröt på 2 dl mjölk, rör i en halv mosad banan och 1 msk jordnötssmör! Godaste i hela världen typ.

Svar: Det lät himla gott!! :)
Cecilia

2012-11-17 @ 11:28:27
Sandra

Att inte variera sin frukost är väldigt vanligt. Det är nog de målet som de flesta äter typ samma sak dag ut och dag in, men sen ska det självklart inte gå till en överdrift så att man inte vågar äta nått annat när man ät på besök hos någon eller bor på hotell tex.

2012-11-17 @ 16:25:44
URL: http://daysofmine.blogg.se
Hanna

Haha min pappa har ätit samma frukost i snart 30 år så du kan fortsätta ett bra tag=)

2012-11-17 @ 21:17:26
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0