18 November

Godmorgon fina ni!

Idag om två veckor är det 1:a advent. Snart dags för julpynt samt julbak här hemma känner jag. Dock är adventsljusstaken inte ens nedtagen från förra året. Haha. Ja, det är faktiskt sant.. men till mitt försvar så är den rosa och hade lika gärna kunnat vara en vanliga, rosa lampa. Därav har den inte blivit nedtagen ;) Tycker att det är okej!
Hur mår man idag då? Rätt trött, som vanligt. Men det är faktiskt bara morgon än så länge och jag hoppas att vakna till liv inom kort. Lite frukost i magen så ska jag nog vara fit for fight sen. Är fortfarande uppblåst sen igår. Avskyr det. Helt ärligt så misstänker jag att det beror på all frukt jag får i mig. Och om det nu hade vart det som var problemet så får jag helt enkelt stå ut med det. För det är inget jag tänker utesluta. 
 
Kommit in i en skjortperiod, igen!
 
Fick frågan om jag kunde lägga upp hur en matdag ser ut här hemma för mig. Jag äter inte exemplariskt, det erkänner jag. Har börjat inse att jag borde kliva upp tidigare på morgnarna för att få in alla rekommenderade mål. Men det är samtidigt inte så lätt när jag jobbar sent och inte kommer i säng förens sent in på natten. (Men samtidigt äter jag ju nattamat...). Jaja, ska fundera på saken. Det kanske kommer upp senare. 
 
Idag ska det målas väggar och tak här hemma! Tycker om att ha lite projekt. Fint blir det också. Och så ska vi på musikal lite senare i eftermiddag. Ser ut att bli en fin söndag helt enkelt. :) Och lunchen blir en god lunch alá frysrens. Lite av allt med andra ord!! Kommer sluta med hallon på laxen. 
 
Hoppas ni får er en fin Söndag. Puss & Kram 


Kommentarer
vonskareng

haha hallon på laxen - låter som ngt jag skulle kunna sno ihop faktiskt xD (frysrens eller ej höh)

2012-11-18 @ 10:56:09
URL: http://www.vonskareng.blogg.se
Em

skulle också vilja se en av dina matdagar!! :)

2012-11-18 @ 13:45:04
URL: http://addictedtorunning.blogg.se
Lisa

sv: men naturell yoghurt är ju faktiskt godast om du frågar mig! syrligt och gott!

ha en fin dag själv!

2012-11-18 @ 14:19:23
URL: http://koffeinpralin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0