27 November

Godmorgon!
 
Vaknade upp till en skrattretande dröm i morses. Nu verkar det som kroppen suktar efter lakrits innan drömmarna kan lämna mig i fred. Alltid en massa ny saker! Vad kommer drömmarna handla om nästa gång? Blodpudding? Sushi? Lösgodis eller choklad? Bra sätt att slippa beslutsångest för mig i allafall. Bara att välja det jag drömmer om och hoppas på att kroppen blir nöjd. 
Hann sova gott i natt – enda tills jag blir väckt för att agra taxi. Och tur var väl det.. hade nämligen tidig tandläkartid idag, vilket jag hade glömt av. Kom i allafall i tid den här gången och jag hade skött mina tänder exemplariskt. (Fattar inte varför jag inte fick klistermärken som förr?)
 
Dagens fina mål

Fler och fler saker listas upp på min hemläxa. Upptäcker nya saker varje dag som jag vill bryta, men som jag inte insett vart fel förens nu. Rädslor och förändringar. Ska skriva lite mer om det senare! 
Är ledig idag. Riktigt, riktigt skönt. Sitter och startar dagen med frullen ovanför för ovanlighetens skull ;) Och om några timmar ska jag till stan och luncha med mammsen på stan. Och min övertalningsförmåga lyckades även idag. Så sushi it is! En hel vecka sedan sist ju. Skandal. 
 
Hörs sen. Hoppas ni får er en fin dag. Puss & Kram


Kommentarer
vonskareng

ska bli intressant att läsa om det sedan! gott med sushi också, längtar efter att få äta det igen (gått ett par veckor nu snyft!)

2012-11-27 @ 10:56:17
URL: http://vonskareng.blogg.se
Hanna

Nej det är verkligen som du säger inte alls klokt att byta ut hela målet, då kommer du inte känna dig nöjd, eller din kropp vilket triggar jobbiga känslor! Ska du bara ta några chokladbitar så är det ju inte särskilt mkt alls som du ska ta bort från ditt kvällsmål! Det låter som en jätteklok idé, eftersom ett fika alternativ för mig under för och eftermiddagsmelliset kan vara en mjuk kaka och då istället för mjuk macka, frukt och juice (kvällsmålen är ju alltid större än så) så låter det jättebra att byta ut en macka och ha kvar yoggin! Jag tycker verkligen att du ska köra på det! Försök inte tänka på det för mycket nu bara, då finns ju risken att du bygger upp det alldeles för mkt!

2012-11-27 @ 12:55:51
URL: http://elvamil.blogspot.com
ellen

Skickade en lååång kommentar i går men vet inte om den kom fram?
Hoppas du får en fin dag i af vännen!

2012-11-27 @ 12:58:47
URL: http://sandal.blogg.se
Beatrice

Om man ändå hade såna drömmar haha! Vad skönt allt skulle vara då.. Angående tandläkare; Du skulle bett om ett klistermärke!! Tror t.o.m. jag fick ett klistermärke när jag gick därifrån sista gången för ett halvår sen, hahaha!

Dina frukostar ser alltid så goda ut! Tänk och få vakna upp hemma hos dig och få nybakt bröd servera, herregud! :D Kramis!

2012-11-27 @ 20:05:18
URL: http://slowlyforward.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0