5 November

Gäääsp och godmorgon! 

Väldigt vad det tog emot att gå upp i morses. Hade kunnat ligga kvar och dra mig ett bra tag då min ledighet fortsätter i några dagar. Men nej, mat och sovklockan går bananas annars och jag har grejer som ska fixas! En liten sak till om helgen bara. Blir mycket duktigare att lyssna på kroppen när jag kommer utanför mina säkra ramar. Dvs hemmet. Har ju sagt hur fixerad jag är vid att det ska vara exakt vid mina måltider här hemma, vilket gör att jag egentligen inte lyssnar speciellt mycket på hur hungrig magen egentligen är. Brukar äta mig proppmätt vid frukosten oavsett om jag är hungrig eller inte. Håller mig till mina mängder oavsett! 
Och det kan ibland vara dumt. Det resulterar till att jag blir ännu mer fixerad vid att det måste gå x antal timmar till nästa mål, så jag hinner bli hungrig igen. 
 
Igår åt vi frukost vid en såpass sen tid som skulle innebära att det inte skulle bli speciellt många timmar till nästa mål. Hade jag vart hemma så hade jag ändå ätit mig pangmätt på min vanliga mat. Det hade gått av bara farten och jag hade nästan kännt mig "tvingad". Men igår då jag inte hade tillgång till allt det jag brukar äta så kunde jag istället anpassa mig efter situationen så jag skulle hinna bli hungrig igen på den väldigt korta tiden. 
 
Måndagsfrulle

Insåg att det blev rätt virrigt. Men det är okej. Hjärnan har gått på ledighet ;) Nåja, nu sitter jag och knaprar god frukost. Får se vad jag ska hitta på idag! Ska iallafall hämta min syster + pojkvän på flygplatsen lite senare. Senaste gången jag såg dem så vinkade vi av varandra på en flygplats mitt i Kina. Känns längesedan! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan iallafall! :) Det är ni värda. Puss


Kommentarer
Jen

Som jag skrev i min blogg så har jag och inte du heller för den delen tid att vänta på att bli hungriga, för viktuppgång så krävs så mycket mer så man får helt enkelt hålla ut, tugga på oavsett. Om man vill gå upp i en hyfsad takt.

Hoppas du har en mysig dag och försök bryta mönstret. Du kan innerst inne, rädslan är större än att faktiskt göra det. Trust me!
Kram

2012-11-05 @ 12:20:09
URL: http://thejenna.blogg.se
Helene

Det där beteendet med tider försvinner mer och mer när man vågar variera och anpassa sina mängder på tallriken, till hur hungrig man är. Men det är ju inte så lätt att alltid våga lita på sig själv. Men det är ju bra att försöka, och öva. Man behöver ju inte jämt ta x antal köttbullar och potatisar. Bra att öva sig på att känna efter för stunden, hur många köttbullar behöver jag just nu? Man kanske inte hann äta mellanmål och behöver därför mer köttbullar. Eller man kanske åt trerätters till lunch, och behöver därför mindre. Dock tror jag det är bra att göra som du gör, och gå efter mängder, tills du nått din målvikt. Men jag vet inte, kanske det är bra att göra lite av varje. Kramis

2012-11-05 @ 14:50:45
URL: http://nystig.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0