9 November!

Godmorgon!!
 
Mitt morgonhumör alltså. Det är icke att leka med ibland. Speciellt när saker och ting inte riktigt går min väg. Bra start på dagen med andra ord... Har mycket saker jag vill skriva. Det är så mycket jag vill få ur mig. Tomheten har försvunnit (till viss del) och ersatts med tusen olika känslor istället. Mest arga. Ska försöka få ur mig allt i ord så småningom. Men det brukar mest bli babbel. 
 
Dagens Horoskop
Det verkar så trivsamt för dig och ditt arbete. Det kan talas om att du får förändrad arbetsmiljö och bättre arbetstid. Du är frisk, och dig gillar man.

Har bestämt mig för att bara lyssna på horoskop när det verkar lovande ;) Känns bäst så! Kan med andra ord se fram emot en bra dag i dag verkar det som. Bytte lite tider igår på jobbet så fredagskvällen är ledig. Ska bli skönt. Vad som händer återstår att se.
 
 
Jag har börjat uppskatta den här årstiden föresten. Den är rätt kravlös när jag tänker efter. Faktiskt inte alls som våren och vintern. Minns hur jag satt och grämde mig över det fina vädret mest hela sommaren. Blev så förbannat rastlös och kände att jag var tvungen att göra saker hela tiden. 
Men nu när vädret inte tillåter något annat än mysiga fikor och filmtittande så känns det genast lite bättre att inte göra något annat vettigt. Man kan bara vara. 
 
Nu ska jag gå och göra mig massa frukost. Och matlåda. Hoppas ni får en bra fredag. Puss & Kram


Kommentarer
Sandra

sv: jag äter just nu frökusar<3 mitt favorit bröd.
tack för peppande ord. Kommer behövas idag.

2012-11-09 @ 10:32:29
URL: http://daysofmine.blogg.se
Maja

Läser ofta mitt horoskåp, men jag glömmer bort det 5 minuter efter att jag läst det.. xD Det står i Metro som jag läser på bussen varje morgon, borde kanske försöka komma ihåg det någon gång.. ;P
Hösten tycker jag är som en "mellanårstid". Det är bara en lång raksträcka till vintern. Sommaren, vinter och våren händer det ändå lite saker på, men hösten är ganska neutral.. Speciellt nu när man bara väntar på vintern.. xD
Kram! <3

2012-11-09 @ 16:14:50
URL: http://cuilenya.blogg.se
Minna

Vart läser du ditt horoskop? :)
Verkar bra!

Gillar din blogg och tack för att du får en att kämpa vidare kram !

Svar: Googla!! ;) Läser på olika sidor :)
Tack!! Kram.
Cecilia

2012-11-10 @ 13:20:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0