Bara klagar och klagar..

Känner att jag har klagat mycket på det senaste. Ingen glädjespridare här inte. Men när man inte kan ventilera sig på samma sätt som man är van vid så får man helt enkelt skriva ner allt här istället. 
Dagen har vart upp och ned. Åkte iväg till stan med en klump i halsen. Hatar att tjaffsa. Verkligen hatar. Är inget duktig på det alls och ni kan nog (tyvärr) inte hitta någon mer konflikträdd person än mig. Hatar att jag är sådan! Visst är jag duktig att stå upp för mig själv, men när tjaffsen är igång så brukar jag vara den som backar tillbaka – just för att slippa bråken. 
Mitt "problem" har alltid vart att jag vill prestera så förbannat bra – när det gäller allt. Och jag tror att det finns ett samband mellan det och min rädsla för konflikter. Tycker inte om att göra folk besvikna. Så det kanske är bra att känna på känslan av att folk är arga på mig ibland. 
 
 
Blev en mysig fika på stan iallafall. Huvudet var dock ute på andra äventyr, som vanligt. Svårt att följa med i samtalen och drömmer mig lätt bort. Inge bra faktiskt. Åkte sedan hem för en god lunch. Makaroner och köttfärssås. Och idag lyckades jag med den godaste köttfärssåsen på länge. (Curry mina vänner, curry). Kände mig ovanligt iakttagen idag. Granskande, frågande blickar. För mycket? För lite? Lagom? Tog i allafall om två gånger och jag blev mätt. Inte kan det ha vart för lite i varje fall som helst. 
Tjaffsen går lätt ut över maten. Det är ju där problemet sitter. Maten är inte själva felet, men det är den som tar stryk när något annat står snett till. Det blir uppenbart i sådana här situationer. 
 
Mätt och belåten iallafall. Nu ska jag spika och måla väggar. Puss


Kommentarer
Erika

Om du åt två såna där portioner som du har på bilden blir det inte ens en portion? Ursäkta var bara tvungen att kommentera det. Vill bara vara snäll och säga att du inte kommer komma någon vart med den mängd mat. Jag vet inte alls vad du annars äter underdagen men ville bara påpeka att det inte är ens en portion. Och sen kanske du inbilat dig att du äter mycket bara för att du har ätit otroligt lite förut eller ingenting alls?
Men vad vet jag! Kämpa på fina du.

Svar: Inbillning eller inte – men mätt blev jag. Kanske dags att börja mäta maten ändå.. Tack!
Cecilia

2012-11-17 @ 19:05:27
Mia Olsen

Förlåt men ja... Ovanstående har rätt....

2012-11-17 @ 20:53:56
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0