Fin Söndag!

En fin söndag har passerat. En söndag som har erbjudit djupa, nyttiga samtal, utmaningar, misslyckanden, blommor och god mat. Och snart väntar jobb. Mörkret får mig att tro att det är sovdags snart. Men så är inte riktigt fallet. Sängen kallar inte förens om åtta timmar. Ett tag kvar med andra ord! 
 
Har kännt mig iakttagen på senaste tiden. Som att folket omkring mig granskar varenda tugga jag stoppar i mig. Det känns som anklagande blickar. Precis som att jag åt för lite, men att det inte vågade säga något. Men samtidigt vet jag att det inte stämmer. För jag äter bra mycket mer än dem. Bara jag som är nojjig antar jag. Eller så har jag kanske blivit medveten om en och annan sak. 
 
 
Hoppas ni har haft en fin dag alla fina. Och om inte så är det en ny dag i morgon igen. Börjar med och mer inse att det bara är jag som kan göra mina dagar till något fint. För dagarnas kvalitet hänger mestadels på mitt mående. Och idag har jag vågat och planerat, vilket jag mår bra av. Iallafall i längden.
 
Nu – mat. Puss


Kommentarer
Anonym

Känner igen mig i folks granskande blickar, och att det inte är jobbigt vad de tänker om en. Men personerna som känner dig väl vet hur du kämpar och det är viktigast! Däremot är sanningen den att om du skulle äta mer än de så borde det ju visat sig på vikten. Kanske är din upplevelse att du äter mkt eftersom du jämför med hur du ätit tidigare, men egentligen äter på tok för lite och energifattigt?

Svar: De där blickarna är jobbiga! Men ja, jag vet att de pushar mig och blickarna är nog bara något jag har fått för mig egentligen. Du kanske har rätt. Jämför mig nog med tidigare dagar.
Cecilia

2012-11-11 @ 21:13:58
Anonym

Som det verkar så ser du smalare o smalare ut? Hoppas ej det stämmer!

Svar: Det stämmer då icke!! :) Var så säker.
Cecilia

2012-11-12 @ 09:28:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0