Första mötet avklarat!

Om jag vid tidigare tillfällen påstått att jag vart medveten om mina handlingar, så är det inget jämtemot nu. Har fått många nya insikter idag. Och det bara på en timma. Insåg att jag har sjukt mycket knepiga saker för mig som gör att jag lägger fällben för mig själv. Helknasigt. Men nu vet man det också! 
Första KBT-mötet är härmed avklarat med andra ord. En omtumlande timma, minst sagt. Mötet gick väl främst ut på att lära känna varandra och se om vi passar att jobba ihop. Och med tanke på att man måste jobba väldigt mycket på egen hand så ville hon även se så att jag var tillräckligt motiverad och inte ett "hopplöst fall". Men hon tyckte att jag verkade vara med på banan och hon tror att hon ska kunna hjälpa mig en braaa bit på vägen. Känns bra! 
 
"Detta kommer bli tufft och du kommer sättas inför många utmaningar". kände jag att jag hade kommit rätt! Det är precis så jag vill ha det. Detta ska inte kännas smärtfritt längre. Det ska göra ont – då vet jag att jag gör rätt. 
 
Hon fick mig att inse att allting jag gör och sättet jag beter mig på hänger ihop. "Din vardag är en ekvation". Hon fick mig att se min vardag på ett helt nytt sätt. Och hon har faktiskt rätt. Har inte sett det från det perspektivet innan bara. För mig är det just det – min vardag. Har verkligen tusen grejer att förändra innan jag är på toppen igen märkte jag. Men nu jävlar är jag motiverad till tusen! Dags att släppa taget och lyda order. 
 
Efter mötet mötte jag upp syster och en vän för sushilunch. Det satt fint! Efter det begav jag mig hemåt på egen hand. Väl hemma har jag redan hunnit med brödbak och en müsliomgång. Effektivt ska det vara! 
 
Nu väntar en lugn kväll hemma. Hoppas er dag vart fin. Puss
 


Kommentarer
Maja

Nu när du beskriver ditt första KBT-möte låter det faktiskt som att det är vad jag behöver. Jag behöver någon som gör det tuffare för mig, har vant mig vid att bara "hänga med" så det är svårt att släppa taget helt och hållet.
Vart är det du går?
Kram! <3

2012-11-19 @ 17:44:42
URL: http://cuilenya.blogg.se
emma

berätta gärna vad hon säger, eller vad du lär dig :)

Svar: Självklart! :)
Cecilia

2012-11-19 @ 19:00:19
Sandra

Härligt att höra att du redan på första mötet fått en hel del insikter. Kommer bli tufft, men det är värt de!

2012-11-19 @ 21:22:29
URL: http://daysofmine.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0