Loppisfynd

Om det är 1 grad utanför, man är trött och inte vill gå på någon jävla promenad, då ska man väl inte göra det heller? Oavsett vad rösterna försöker intala en. Gäller att skilja på de där olika sidorna. Ibland vill jag gå ut och gå för att det är skönt. Men idag var jag inte det minst sugen. Och då får man göra andra saker för att sysselsätta sig själv och alla tankar. 
 
Ett: Man åker och handlar ingredienser till lunchen. Längtar! Och idag hade jag bestämt mig innan jag åkte iväg så det inte skulle bli en massa krångel. Och kom faktiskt hem med vad som stod på listan för en gångs skull.
 
Två: Man spontanpyntar sig själv med hjälp av lite nya hål i kroppen. (Kunde inte låta bli). Haha. Och det är ju faktiskt snart jul. Kroppen behöver lika mycket pynt som hemmet ;) Guldsmycken på direkten dessutom!
 
Tre: Man åker till en loppis tillsammans med Alingsås alla pensionärer som sällskap. Jesus vad folk. Kom hem med tre nya, fina skålar! En har potential till att bli min nya favorit. Får se hur det blir med den saken. 
 
Loppisfynd

Är petig med mina yoghurtskålar. De måste ha perfekt djup, rundad botten, tunna kanter – och helst någon rosa detalj på. Mycket som spelar in! Haha. Tvångstankar..kanske det. Men frukoster smakar faktiskt bättre i en perfekt skål. Och så ska den ätas med lång lattesked också! Då är det som bäst. Så ni vet ;)
 
Se så snabbt förmiddagen gick. Snart dags att fixa iordning maten. Och idag blir det en rejäl portion med lagad mat, trots att jag är ensam hemma. Inte för att jag har problem med det, men brukar alltid bli så velig att det tillslut blir något halvdant. Men får jag bara planera så! 
 
Puss


Kommentarer
Julia

Hahaha, då är vi två angående yoghurtskålen och skeden. Exakt så fungerar jag också.. eller det gäller faktiskt allt jag äter med och ur. Fast jag har under tidigare gånger jag gått upp i vikt märkt att dessa beteenden försvunnit, så antar faktiskt att det har med den låga vikten att göra. Men för tillfället smakar det faktiskt "bättre" om man äter med vissa skålar eller skedar. Haha, lite roligt är det allt! ;)
kram!

2012-11-28 @ 13:55:48
URL: http://juliajensen.se/
ellen

Det är den rädslan du måste övervinna vännen, att det skulle bli "för mkt". Din kropp skriker ju efter mat och nog även efter annan "utfyllnad" än melon. Melon är ju lite som att äta gurka, mest vatten...och det där med att vara inne, jag har suttit på min bak och försökt plugga sedan strax efter sju i morse och jag lever än;)
Försök utmana där också, du kan!
Nu ska jag fixa mellis och sen försöka plugga lite till.
Största kramen och var modig!

2012-11-28 @ 14:47:22
URL: http://sandal.blogg.se
Hanna

Sv: Haha jag vet, folk har tyckt att det varit så ologiskt. Men å andra sidan är det inte mycket logiska grejer med den här sjukdomen :) Nej känns det bara trist med prommis gör man bäst i att inte göra det, så man inte börjar förknippa något man tycker så mkt om med nått dåligt! Kul med skålarna, är precis likadan! Har flera skålar här hemma av olika sort, bara en av varje. Köper ju inte dem för att kunna bjuda, utan för att kunna äta själv ur dem :) Samma med muggar! Min nya favorit är skålarna (eller ja, allt porslin egentligen) från Bloomingville, de är helt fantastiska! Blir julklappsönsket i år :) Hoppas du mår bra!

2012-11-28 @ 18:18:51
URL: http://elvamil.blogspot.com
Ida

Tänker att här kanske du har en av de där viktiga spärrarna som du behöver bryta, ändra, gå emot. Äta fil/yoggin o mussli i en helt vanlig djup tallrik, med en stor sked, äta maten "rakt av" eller så? Mackor med bregott på-under det du nu vill ha på? Jag vet inte om jag är helt ute o cyklar, men jag tänker lite i banor om att dessa invanda tvång liksom matar ätsrörningen?! Kan de va så, eller är ja helt väck?
Funderade oxå på rastlösheten, för ja känner så väl igen den-driver en på gränsen till vansinne, och samtidigt som man vill göra ngt-underhålla sig själv o kroppen så eldar man ju på rastlösheten, när vi egentligen kanske skulle behöva lägga oss på sängen en stund, vila och känna efter-vad är de för känsla vi hela tiden är på väg att springa i från? Det som händer i våra kroppar, både kroppsligt i känslomässigt, är något vi behöver acceptera, VÅGA KÄNNA, hur ska vi annars kunna lära oss att leva, stå ut o minska på de känslor som vi rymmer från hela tiden!?
Har du funderat mer på näringsdrycker? Hur jäkla illa det än käns så kanske de är nödvändigt, du behöver det, inte för att ersätta dina mål-för vännen, du äter trots allt (egen tolkning utefter vad ja läser/ser i din blogg, alltså kan ja va helt ute o cykla igen!!) ännu alldeles för lite mot vad en frisk kropp skulle behöva. Din kropp skulle behöva ganska mkt mer varje dag, och med antalet timmar du jobbar, o den energin som du gör av med då så är det på tok för lite!
Och jag vet VET VET VET, hur lätt det är för mig att sitta här o skriva massa saker som du "borde" göra! Jag vill verkligen inte anklaga dig för ngt alls, ja är grymt imponerad över hur bra du kämpar på hela tiden, hur du liksom på många fronter går från klarhet till klarhet. Det är bara mina tankar, mina funderingar, utifrån hur jag tolkat och känner runt det du beskriver i din blogg! Jag tror på dig, big time! Men tror oxå att man måste fortsätta att utmana sina tvång, känslor och tankar!

Äsch, massa tankar här, önskar ja kunde ge dig en mirakel-tanke/lösning. Dessvärre funkar det ju inte så...
Hoppas ej du tar illa upp iaf! Stor kram

2012-11-28 @ 18:37:54
URL: http://Skeptisk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0