Mot Halmstad

Godmorgon mina vänner!

Nog för att jag var lite av ett vrak igår när jag kom hem. Men tröttheten gjorde så att nattens sömn blev...helt okej i allafall! Känner mig rätt pigg och glad idag :) Redo för att handskas med en ledig helg med andra ord. Ska väl inte ut på några större, vildare äventyr precis. Bara en myshelg nere i Halmstad hos min bror. Längesedan jag träffade den parveln! 

Lördagsfrukost

Har föresten bestämt mig för helgens utmaning. Fast riktigt vad det blir än vet jag inte riktigt än – och det är det som är tanken. Alltid när jag åker iväg på sådana här saker så brukar jag alltid ta med mig lite saker att ha i matväg. För att det ska bli som hemma med andra ord. Brukar ta med mig eget bröd, yoghurt, frukt osv...  

Men nu så hörni. Ska försöka låta bli att ta med mig minsta liten sak i matväg den här gången. Och det finns främst två små anledningar till det. 

Uno: Måste lära mig att äta vad jag erbjuds! Har bättrat mig på detta sedan jag har vart ute och rest. Men oavsett om man är och reser eller sover över hos någon så ska man inte behöva ta med sig minsta liten sak. Det fungerar liksom inte så! (Kan ju inte släpa med mig mackor i väskan på krogen för att ha morgonen efter ifall det blir en bortamatch...dööhh). 

Dos: Måste lära mig att släppa på mitt hallelujah moment kring just min frukost och kvällis. Har snöat in mig så in åt helvete på det och jag måste lära mig att njuta lika mycket av annan mat än just den jag tycker bäst om!

Om jag inte har med mig något så kommer jag mer eller mindre ”tvingas” till att äta av maten som erbjuds, trots att det kanske är ”farliga” eller nya saker. Vägrar ju att gå omkring hungrig! 
Kanske ingen biggie vad det gäller utmaningar för många. Men tyvärr får jag väl säga, en rätt bra utmaning i mitt fall. 

 
Nåja, nu har jag lite brådis. Är inte den snabbaste personen när det gäller att äta frukost. Tar gooood tid på mig. Lite för god tid ibland. Får föresten se om datorn åker med, annars kanske det blir något inlägg från mobilen. 
 
Önskar er en mysig Lördag. Hörs senare. Puss & Kram 
 


Kommentarer
Julia

Det låter som en väldigt bra utmaning, heja dig!!
Ha en mysig helg :)

2012-11-03 @ 11:14:23
Maja

Låter som en bra utmaning! =)
Det enda symptomet jag har är i princip att jag inte kan äta helt fritt, jag tar inte med mig mat när jag åker bort, men hemma äter jag alltid samma sak till frukost - varje dag. Skulle dock inte vilja byta ut den, för den är sååå god.. ;)
Kram!

2012-11-03 @ 16:44:35
URL: http://cuilenya.blogg.se
Me

Ponera att du blir 75 år, då har du 27375 fukostar att ta dig igenom. Känns som du kan avvara en och annan "hallelujahfrukost" mot att istället leva livet. Inte sant? :)

Svar: Haha jag brukar faktiskt tänka så... ;) Känns rätt skönt att veta!
Cecilia

2012-11-03 @ 18:17:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0