Tisdag

Godmorgon! 
 
Har tusen saker att skriva idag. Synd bara att jag först ska iväg på jobb och sedan blir det lite avskedsmiddag här hemma. Det känns som jag lär mig nya saker om mig själv varje dag. Varför jag agerar på det sätt jag gör osv. Det bottnar sig väl (tyvärr!!!) fortfarande i rädslan om att det ska bli för mycket helt enkelt. Men så mycket har jag väl egentligen redan fattat för längesedan. Allt annat är inbillning. Hade vart uppe på min målvikt nu annars. 
 
Har även listat ut;
– Varför jag är så låst vid mina mått. 
– Varför jag inte vågar ta något spontant. 
 
De två ovanstående sakerna är rena motsattsen till varandra. I anledning, alltså. 
 
 
Nåja. Nu ska frukosten i magen och sedan ska jag åka till jobbet. Blir ett kort pass idag. Lite lagom för mig sådär.  Har för övrigt brist på fantasi när det gäller mat att ta med sig till jobbet. Vill ha något som går snabbt att få i sig som sagt. Men som ändå mättar! Har kört på matiga mackor ett tag nu, men börjar tröttna. Well, något ska vi nog kunna ordna. 
 
Hoppas ni får en fin tisdag kära ni! Puss & Kram 


Kommentarer
Ingrid M

Kanske någon form av gratäng med diverse godsaker. Ex pastagratäng med korv och broccoli. Bara att värma och njuta :)

2012-11-13 @ 11:03:18
URL: http://mittfinajag.blogg.se
Maja

Spontanitet, vad jag har svårt för det. Det gäller faktiskt inte bara mat utan allting, om jag ska träffa en kompis vill jag gärna veta om det i alla fall en dag i förväg osv. Det är ett rent helvete att komma ur det också, har man väl börjat planera hela sitt liv är det svårt att stryka dessa planer...
Hoppas du fick en fin dag på jobbet!
Massa kramar! <3

2012-11-13 @ 16:09:20
URL: http://cuilenya.blogg.se
anonym

Du berättar aldrig vad du kommer fram till/listar ut :( vill veta om dina framsteg! Du talar i gåtor. Kram!

Svar: Haha, jag vet! Men brukar ha så svårt att formulera mig. Är medveten om att jag talar i frågor ibland. Ska försöka förklara vad jag menar istället ;) Kram!
Cecilia

2012-11-13 @ 20:56:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0