23 Oktober

Godmorgon!

Jag har sovit gott i natt. Vad hände där? Tror det har att göra med att jag är ledig idag och verkligen kan slappna av. Dock minns jag inte senaste gången jag somnade och inte vaknade förens det var dags att gå upp. En bra natt för mig innebär fortfarande att jag vaknar minst fem, sex gånger, vrider och vänder på mig och slumrar om igen. Har liksom tusen myror i benen. Hur som, skönt att sova någorlunda bra iallafall! :)
 
 
Sitter i vanlig ordning och äter frukost och funderar på vad jag ska göra av dagen. Har förövrigt märkt att jag har blivit mer sällskapssjuk den senaste tiden. Tidigare har jag isolerat mig för att på något sätt försärka mig om att jag ska få det som jag vill, på mina villkor. 
Men nu när jag har förbättrat mig i matsituationer och tränat bort massa konstiga beteenden och tvång så känns det inte lika plötsligt inte alls lika "viktigt" att vara själv längre. Tvärtom. Behöver sällskap om dagarna! Speciellt när jag är ledig. Sen att det är skönt att ha lite ensamtid om dagarna ska jag inte sticka under stolen med. Att äta en lång frukost i sin ensamhet kan vara något av det bästa jag vet.. Haha. 
 
En annan sak som gör att jag tycker om att ha personer omkring mig på dagarna är att beslutångesten till viss del försvinner. Har någon att fråga då. Jag menar.. jag började planera vad jag skulle ha till middag idag, redan för några dagar sedan då jag visste att jag skulle äta själv idag. Men jag har inte kommit fram till något ännu. Och jag vet att det förmodligen kommer sluta med något halvtaskigt. 
Fast om jag känner på mig det i förväg så kanske jag ska tänka om och tänka rätt? Har ni tips på något snabblagat och gott tro? 
 
Nu ska jag inte trassla in detta inlägget i ett spindelnät, som jag är expert på att göra. Önskar er istället en bra dag och fortsätter med min frulle! Puss & Kram 


Kommentarer
Mia Olsen

Lunch tips:

• Snabbpizza (hemmagjord såklart; mjuk tortillabröd alt. mjukt tunnbröd med sås, grönsaker något kött, ost och in i ugnen)
• tunnbröds rullar fyllda med det godaste du vet (mjukt tunnbröd såklart hehe men de fatta du nog)
• Phiadelphia "marinerade" laxfileer eller kyckling går nog oxå bra, (bara bre på ett generöst lager smaksatt phiadelphia på köttet och in i ugnen) servera med tex ris/pasta med sås..
• korv med bröd/hamburgare (hemmagjord)
• nudlar med spenat, pesto, ärtor och riven parmesanost.
• någon "ta-vad-som-finns-hemma" gryta eller soppa.


Nu blev det tomt i skallen här haha ;D
Hoppas något faller damen i smaken :)

2012-10-23 @ 11:33:07
URL: http://marslammet.blogg.se
Sandra

Det är nästan läskigt hur ofta jag känner igenom mig i dina tankar och i det du skriver.
Jag har länge velat vara själv jämt jämt jämt (om jag fick bestämma), men på senare tid längtar jag efter umgänge och det är precis som du säger, det blir enklare med alla beslut och att äta när jag inte är själv. När jag sitter hemma om dagarna väljer jag alltid de lättaste alternativet och siffrorna snurrar i mitt huve. Men om jag hade varit med någon hade inte tiden funnits till att hålla koll på alla siffror, då äter jag och mår bra istället...

2012-10-23 @ 13:43:52
URL: http://daysofmine.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0