25 Oktober

Dumma, dumma som får mig att må bra av helt fel anledningar idag. Visst ska man må bra utmaningar. Men man ska må bra på rätt sätt – och det gör jag inte just nu. Falsk lycka kallas det. 
Planerna ändrades som sagt idag och jag fick mig en lååång sovmorgon. Det var skönt om något. Ska snart ta mig i kragen och fixa mig för dagen. Om en timma ska jag ner till stan och luncha på kinabuffén. (Vad hände man att fixa mat till sig själv här hemma?) Haha, men idag är det okej. Morfar fyller år så han ville ta med oss ut på en lunch idag. Jag klagar då inte.
Vet ni sist jag åt på den kinabuffén? Det var för cirkus fem år sedan. En av de värsta luncherna jag kan minnas. Det var förra gången jag var i detta träsket. Blev medtagen dit från mitt konfirmationsläger för att kunna lätta på tankarna lite och komma från allt jobbigt på lägret. Men jag kan säga att det inte gjorde saken bättre. Hualigen! 
 
Men idag ska det njutas för fulla muggar. Mhmm. Sen är dagen i full gång och jag kommer inte hem förens långt efter läggdags. Skönt att vara lite sysselsatt ibland och idag har jag planerat in så att alla pusselbitar verkar kunna falla på plats. Nåja, tappade några pusselbitar nu på morgonen – men ingen är exemplarisk. 
 
 
Hoppas ni får en fin torsdag. Hörs när vi hörs. Puss & Kram 
 


Kommentarer
Caroline

Ja verkligen, brukar nästan alltid dricka varmt vatten till eller efter maten. Det värmer.
När jag äter på äs så får vi alltid värmekuddar efter maten. Så lägger vi oss på madrasser under filtar och har mindfullness :) underbart

2012-10-25 @ 15:18:42
URL: http://carro6.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0