28 Oktober

Godmorgon kära ni!
 
Ett: Igår fick jag höra att jag verkade lugn, harmonisk och hade pigga ögon. Det gjorde mig glad. Tacksam över att de inte upplevde mig som "off", precis som jag upplever mig själv.
Har inte träffat dessa personerna på ett tag och det är just dem som kan se skillnad. Trots att vikten kanske är densamma som sist vi sågs så går ändå måendet framåt. Så glad att det syns. 
 
Två: Min kropp är inte skapt för denna kylan. Mjukisar, sovtröja, morgonrock, täcke, filt, ett täcke till + värmedyna. Sen kunde jag äntligen falla in i sömnen utan att ligga och huttra. Sjukt. 
 
Tre: Idag var en perfekt dag att ställa om klockan på. Gick upp halv tio, som vanligt. Bara det att kroppen fick en timmas extra energi. Välbehövligt. 
 
Fyra: Söndag. Känslig dag. Ska ladda med favoritmaten tillsammans med mamma och hålla mig lagom sysselsatt. 
 
Fem: Fick höra igår på jobbet vilken positiv och klok människa jag verkar vara. Det gjorde mig glad. 
 
Delar av dagens bästa start

Sex: 
Dagens kyla fick mig nästan att byta ut det ovan till något varmare, som gröt. Men bara nästan. Några grader kallare, sen trillar nog även jag in i grötträsket. Oavsett om jag vill eller inte. För varm yoghurt är nog inte så gott va?
 
Nu ska jag tugga i mig frullen och avsluta med en maffig kopp te. Burr.
Önskar er en fin söndag. Puss & Kram


Kommentarer
Caroline

Hur många kilo har du kvar till normalvikt?

2012-10-28 @ 16:03:23
URL: http://carro6.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0