31 Oktober

Godmorgon i stugorna!
 
Konstiga drömmar inatt. Bubblande kärlek blandat med drömmat om jobbet. Haha. Ser det dock som ett framsteg att inte alla drömmar handlar om siffror och mat längre. Och om jag har kunnat få bort det nattetid så ska jag även kunna rensa ur det ur skallen, även under dagtid. 
 
Sitter och knaprar frukost. Brända frukostbröd tillsammans med favoritblandningen. Dagens misslyckade bak fick mig att inse att det kanske är dags att ge sig på lite köpebröd snart. Envisas med att ständigt äta mitt bröd som jag bakar själv. Nog för att det är väldigt gott, men jag tror det finns godare.. Det är bara jag som inte får tummen ur att prova!
 
Idag är det återigen jobb. En sådan där nervös jobbdag. Därav alla jobbdrömmarna. Men något jag har lärt mig är att man inte kan göra mer än sitt bästa. Och något annat jag lärt mig är att det inte blir bättre av att vara nervös och tänka på det i förväg. Kan inte göra något åt saken hemifrån ändå! 
Det blir ett rätt långt pass för att vara "mig". Dags att hålla tummarna för att man får lite matro ikväll med andra ord. Hinner iallafall med en golunch innan. 
 
Önskar er en fin dag! Puss & Kram


Kommentarer
Linda

Hej,Hoppas att dina provsvar kommer o alla bli bra.Mina vet jag inte ännu riktigt,men hoppas att de inte e för dåliga bara...Idag har jag hängt upp halloween saker runt om i huset,,,,hihi..KRAM Linda

2012-10-31 @ 11:29:03
Fröken Elva

Åh, vill du dela med dig av ditt brödrecept? ^^

2012-10-31 @ 12:49:16
URL: http://frokenelva.blogg.se/
Lina

Hej

Jag skrev en lång kommentar till dig häromdagen angående träning. Verkar som den försvunnit? Eller har du fått den?

Angående bröd så tycker jag du ska prova köpebröd. det finns så otroligt många goda sorter att välja på. Att kunna äta bröd som någon annan bakat är ju en viktig del i tillfrisknandet. Men sen kan man ju baka också- variera sig från dag till dag. Jag brukar försöka tänka på att om jag nu ändå ska gå upp i vikt så kan jag ju se till att testa nya saker, matvaror och rätter. Kör man på i samma vanor känns det tryggt och bra- jag vet. Men vill man komma frammåt måste man våga anta utmaningar. Testa nya saker- det kommer att göra dig friare och friskare rent mentalt. När jag skulle gå upp i vikt förra gången var jag så inriktad på att hela tiden köra samma väg (samma mat). Provar man nya vägar får man se och uppleva så mycket mer och man lär sig hitta bättre i omgivningen om man är flexibel. Att köra på E4:an är bekvämt för vägen ställer inte så mycket krav. Men det blir ganska tradigt att köra där, naturen ser ut likadant mest hela tiden. Provar man nya skogsvägar som man inte förut provat kommer man se att landskapet är så mycket större än vad man trodde. Livet blir frikare :) Kämpa på! kram

Svar: Hej! :) Ska kika om jag fått den.Ja, nu är det dags att prova på köpebröd istället. Är trygg med mitt hembakade och det är nog därför jag inte får tummen ur.
Vet att det är viktigt att inte gå upp i vikt av safe food. Tankarna kommer till viss del finnas kvar då tror jag! Och varför inte "passa på" att njuta av allt det goda som finns när man ändå ska upp. (trots att man kan äta det sen också.. men du förstår).

Tack för din kommentar! Kram!!
Cecilia

2012-10-31 @ 15:14:32
Helene

fruktkusar är goda tycker jag :)

2012-10-31 @ 16:42:02
URL: http://nystig.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0