Dag två Shanghai

Godmorgon! :)
 
Fattar inte vad det är med mig. Pigg och klarvaken klockan 07.00. När händer det? Aldrig egentligen. Det är nog tanken på shopping och frukostbuffé som får det att spritta i benen på mig. 
Den här resan är verkligen nyttig för mig på alla sätt. Nästan alla åtminstånde.
 
Den har i allafall fått mig att;
 
Släppa på gränser
Överlämna beslut åt andra. Såsom val av restaurang, mattider och lite där till.
Jag vågar äta saker som jag inte alls vet vad det är för något.
Jag äter fler mål om dagen än hemma. (Försöker i allafall)
 
Men samtidigt är dagarna mer hektiska här och jag sitter inte still förutom när jag ska sova på kvällen. Och även då spritter det i benen på mig juh. Vila får jag göra när jag kommer tillbaka till Sverige. För detta gör mig bara gott i slutendan. Bra träning, tankemässigt för mig det här. Att kunna leva som de andra – bara glida med helt enkelt.
Det var som igår, då jag först drabbades av lite panik, men bara lite. Middagen skulle intas tre timmar tidigare än vad vi brukar då vi skulle vara på cirkusen vid middagstid. Men vad gör man? Jo, man äter tre timmar tidigare än vanligt och ser glad ut helt enkelt. Inget mer med det! Man får lära sig att anpassa sig, för det är så vanliga människor lever.
 
Trots att maten är en stor njutning för mig och jag älskar att sitta i lugn och ro och njuta av god mat, så ska livet inte endast få kretsa kring just maten. Maten får anpassa sig efter livet – inte tvärtom. Och det har jag lärt mig efter den här resan. Känns bra på ett sätt. Men väl hemma så kommer maten vara prio nummer ett igen. Det är ett måste för att kunna leva det här flänga-runt-livet sen. Dock är det skönt att ha "provat på" detta och veta att jag faktiskt klarar av det utan att drabbas av panik :)
 
Här vaknar jag fint om morgnarna

Nu ska jag slänga på mig kläder och äta frulle. En stor sådan. Ännu en dag fylld med shopping och äventyr väntar ju som sagt. Och ikväll ska vi till Gamla Stan och äta middag. Ska bli mysigt! :) 
Hoppas ni sover gott där hemma. PUSS


Kommentarer
Caroline

Du är så himla BRA! Vilket underbart kort!

Svar: Tack vad du är snäll :))
Cecilia

2012-10-09 @ 10:03:05
foreversizezero

vill också resa!!:)

2012-10-09 @ 10:23:24
URL: http://foreversizezero.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0