Ett litet till hej!

Har snart återhämtat mig från dykningen, inte riktigt än. En och annan cola till, sen är jag fit for fight. Man tror nog inte att det är jobbigt att dyka, men tro mig – it is. Rena rama träningspasset känns det som. Kroppen säger mig det i allafall. Var döhungrig vid lunchen och smällde med nöje i mig det mesta av det som fanns på tallriken. 
 
Hur är maten här föresten? Har inte hunnit plöja igenom så mycket än dock. Men att döma av det som har provats så verkar det vara en god matkultur. En blandning av allt kan man säga. Lite asiatiskt, lite västerländskt...bratwurst finns för den som vill ha. haha. 
Än sålänge är den grillade tonfisken favoriten. Ah, den misslyckas de aldrig med. Men även grillspetten är underbara. Och majskolvarna går inte heller av för hackor. Haha. Älskar att prova ny mat. Och nu då jag liksom ändå inte "kan" välja min "vanliga" mat så tycker jag det är extra gott och roligt att prova på nytt. Finns ju så mycket! Laxen finns där hemma i Sverige och väntar på mig... men (än) saknar jag den inte. Haha. 
 
Det jag ville kika in för var egentligen lite bilder. Datorn ville visst samarbeta med mig idag. En stund åtminstånde, så man får passa på. 
 
Chocolate Hills
 
Visst ser det helt fantastiskt ut? Tänk att det finns 1500 sådana här små kullar runt omkring där jag stod. Rätt sjukt. Det är egentligen "korallberg" då hela stället en gång i tiden låg under vattnet. Naturen är rätt bra otrolig. 
 
Bild från när vi satt på båten och åt
 
....och där blev datorn trött på livet igen och det fungerar inte att ladda upp foton. Gah. Är också rätt trött för den delen. Ska lägga mig och vila en stund innan det blir dags för nya äventyr. Samtidigt som kroppen verkligen slappnar av när man är på semester så hinner man ju inte riktigt slappna av. Nåja, visst hinner man – men man vill inte. Vill bara ut på upptäcktsfärder hela tiden! 
 
Pussen & Kramen till er. 
 


Kommentarer
Linnea

Fantastiskt! Så kul att få "hänga me" på resan och följa vad du gör =)

kramar!!

2012-10-03 @ 19:44:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0