Första dagen

Hej finisar! :)

Min dator tycks ha tröttnat på livet en aning. Hatar krånglande datorer. Men vi hoppas den står ut tills jag är hemma åtminstånde. Försökt skriva detta inlägget alldeles för länge nu. Haha.
Nu sitter jag i allafall på balkongen och njuter av skvalpande vågor och livemusik som spelas precis under mig. Mysigt! Lite blixtrar som lysser upp himmelen emellanåt också. Älskar åskoväder utomlands. Det är så mycket mäktigare än hemma.

Dagen har vart kanon. Har tagit flera bad, som inte ens har svalkat, gått på stranden, ätit god mat och läst mängder ur min bok. Blir en riktig läslus när jag är iväg. Hinner inte läsa på samma sätt hemma. Dock har orken vart lååångt borta idag. Resan hit tog på krafterna och jag har inte riktigt återhämtat mig. Och värmen gör inte saken bättre. Min kropp tål inte riktigt den än. Blir så matt, så matt.

Lagom trött och svettig

Blivit många utmaningar även idag. Hujedamig. Allt på samma gång. Skönt att tiderna finns åtminstånde. Första utmaningen skedde i morses vid frukosten. Alldeles för trött för att utmana. Blev sittandes med en frukostmeny framför mig med frukostalternativ som jag inte är van vid. (Vart är min yoghuuuurt + müsliblanding) Men hade jag något val? Nej. Flippade jag ur? Nej. (Nästan iaf) ;)
Det var bara att ta sig i kragen och inte låta beslutsångesten ta över. Hittade något som föll mig i smaken till slut i allafall. Blev en gigantisk och väldigt god skinkomelett och ett megafat fullt av frukt. 
 
Drömmen
 
Jag påminner mig själv hela tiden om hur määättt jag blir hemma efter varje måltid. Känns som jag har sprungit in i en vägg varje gång. Men det känns inte lika bekvämt att bli sådär pangmätt när man är på någon annan plats än just hemma. Känner ni igen er? Och nu är det "ny" mat och då vet jag inte hur mätt jag blir. Av maten hemma vet jag liksom vad jag har att vänta när det gäller mättnad. Antar att det är en vanesak och åter igen ett tecken på att det bara är att lyssna på den förbannade kroppen. Men det är svårt att veta vad som är lagom när det är mat som man inte är så van vid. 
 
Strunt samma. Nu ska jag sluta prata mat och gå och äta middag istället. Ikväll blir det firrefisk! Grillad sådan. Åh. Men först blir det ett dopp. Kroppstemperaturen är helt rubbad här. Svettas mer än någon annan! Haha. 
 
Ha det bra gullungar. Pusss


Kommentarer
Helene

Jag känner igen mig i det där... Ibland när jag äter lunch på stan och kanske ätit väl mycket så känns det som om jag bara vill gå hem och vara ifred. Inte gå omkring med magen i vädret... När jag är mätt och samtidigt gör saker, då blir jag mer påmind om att jag är mätt. Men om jag är hemma så kan jag sitta stilla ett tag och smälta maten i lugn och ro.

2012-10-01 @ 18:10:29
URL: http://nystig.blogg.se
Johanna Brunnberg

Fyfan vad deprimerande mitt liv känns.. Här sitter jag i regninga sverige liksom.. Njut åt mig med!! <3

2012-10-01 @ 18:20:09
URL: http://johannacarolina.blogg.se
L

jag älskar också min frukost med yoghurt och mackor med ägg och keso men passa på när du är borta och ta något helt annat och gå inte efter anorexin, ta inte de nyttigaste med frukt och sånt hela tiden, jag vet att de är gott. I love it tooo men passa på nu när du är borta, du lämnade väl anorexin hemma? kämpaaa på nu för man behöver kämpa precis hela tiden om man ska fåresultat, och du är ju grym! kramar

2012-10-01 @ 22:04:50
URL: http://bestigaberg.blogg.se
anonym tjej

Gillar din blogg jättemycket! Ska bli spännande att höra hur det går i kina, hur länge är det du ska vara där? 1 mån? Och sen undrar jag om du är så frisk "i huvudet" som det verkar? :D (då tänker jag inte främst på mattider o sådant, utan jämförelse med andras kroppar o vikttänk o sådant)

Svar: None
Cecilia

2012-10-01 @ 22:36:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0