Kasslergratäng och oro

Känns som alla sinnen är urkopplade idag. Det bara snurrar och snurrar och jag känner mest ingenting. Blir yr bara jag ställer mig upp blir matt i kroppen bara av att plocka ur diskmaskinen. Därför ska jag spendera resten av dagen i soffan. Inte för att jag har gjort så mycket annat vettigt idag heller för den delen, men ändå. Kom iallafall iväg till affären för att köpa middagsmat. Inspirationen var då inte urkopplad iallafall! Köpte lite smått och gott, vilket resulterade till en väldigt välsmakande måltid ska jag säga er. Resultatet blev en kasslergratäng med aubergine och en god ajvarsås. Lagom avancerat för en söndagsiddag tyckte jag. 
 
Kasslergratäng med aubergine och ajvar
 
Oron har legat och irrat i bakhuvudet idag. Har tänkt på brister hit och brister dit. Har vart väldigt trött den senaste tiden och jag tror inte att det bara är trötthet. Känner mig sjuk och hängig. Brukar inte oroa mig för sådant trams, men kan ändå inte låta bli att göra det. Har därför ringt vårdcentralen för att ta lite prover och kolla så att allt står rätt till. Man vet ju inte vilka bieffekter svält kan ge en. Nu har kroppen dock vart igång ett bra tag men som jag sagt tidigare så är kroppen seg reaktionerna kan komma en lång tid efter. Kan ju vara järnbrist eller vad tusan som helst.. känns tryggt att kolla upp i allafall! För att lugna nerverna lite.
 
Nu ska jag smälta maten och återgå till soffläge en stund innan jag ska iväg och jobba. Hoppas ni har en mysig söndag och att ni får något gott i magen. Puss & Kram 
 


Kommentarer
Lina

Åh nu blev jag hungrig :) Ser gott ut, har du recept på den? Skulle vara kul att testa :)

Svar: Det var supergott! Recept kommer :))
Cecilia

2012-10-21 @ 16:18:39
Anonym

kan inte du förklara dina mattider lite? För du äter så himla tidig middag, när äter du lunch? Och äter du två mellanmål på kvällen då? :)

Svar: Mina mattider är konstiga enligt många! Men det har sett samma ut i hela mitt liv. Blir en rätt tidig middag när jag jobbar kväll :) För tidigt för att kallas middag, men för sent för att kallas lunch ;) Får hitta på nåt nytt ord!
Cecilia

2012-10-21 @ 16:44:01
jen

låter som en bra plan vännen!

2012-10-21 @ 20:56:04
URL: http://thejenna.blogg.se
Ida

Ser gott ut men dina port är sååå små vännen!! Vill inte vara elak men det är verkligen barnportioner =/ Om du verkligen VILL upp i vikt och bli frisk och fri behöver du öka på maten rejält om du inte vill ta näringsdrycker. Vill dig bara väl. kram

2012-10-22 @ 14:23:39
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
daniella

Oj vad du äter tidig middag! Hur gör du då med lunchen och mellis? eller fuskar du lite då? tacksam för svar

Svar: Det var mer lunch! Och vadå "fuskar du lite då"?
Cecilia

2012-10-23 @ 15:20:35
Daniella

okej! Nej det jag menade var att om du äter så sen lunch, hoppar du då över middagen och de mellanmål som krävs för en viktuppgång? menade inte att du fuskar :) Vart har du för jobb förresten?

styrke kramar

daniella

Svar: Jag får i mig alla mål under dagarna! :) Tokiga tider bara. Jag jobbar i ett gatukök/kiosk :) superskoj!
Cecilia

2012-10-23 @ 16:53:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0