Kina

Hej fina ni!

Ville bara slänga in ett litet inlägg innan jag lägger mig. Har vart en lååång resdag. Startade klockan halv nio i morses och nu är vi framme – femton timmar senare. Men på de timmarna så har jag hunnit med att sitta på tre olika flyg och har nu förflyttat mig till ett nytt hotell, i ett nytt land. Kina närmare bestämt.
Och resdagen klarade jag av med bravu. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Bara bättre. Hade räknat med oregelbundna måltider, uteblivna mål och en väldigt sen middag. Inte sådär super med andra ord. Dock var jag inställd på en knäpp dag och flippade inte ur för det. Kändes faktiskt rätt bra att kunda acceptera läget. Men det behövde inte bli en knasig dag. Allt blev i sin ordning och har vart helt och hållet på min sida. Dock hade jag laddat väskan full med färdmat med tanke på misstankarna om hur det skulle bli, men jag lyckades istället skrapa ihop massa god mat från olika ställen under dagen.
Det mesta man erbjuds här är; ris, ris, ännu mer ris, ris till efterrätt och ris till förrätt. Bokstavligen. Men så serverades riset tack och lov med massa gott kött vid de olika måltiderna också som kunde mätta min mage lite bättre. 
 
Från detta till storstad
 
Är i Shanghai nu i tre dagar framåt. Sedan blir det några dagar inne i landet, sedan tillbaka till Shangai och till sist åker jag tillbaka till Sverige. En spännande vecka att se fram emot, minst sagt. 
 
Nu ska jag lägga mig. Stolt som tuppen. Klarar av mer än vad jag tror. I morgon blir det shopping från morgon till kväll. Och så ska vi på ciskus också. Den är helt sjuk. Hoppas ni har det bra där hemma. Puss & Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0