Köttfärslimpa

Hej kära ni!

Det har vart skönt med lite sällskap här hemma idag. Dagarna går så mycket snabbare då – positivt menat. Hamnar inte i de där negativa banorna lika lätt då. Mina tankar distraheras med folk omkring mig. Och skulle känslorna svämma över ändå så har jag iallafall någon att ventilera med. 
Har funderat på hur jag ska utforma min framtid idag. Samtidigt som jag inte vill planera så mycket så vill jag ändå ha någon slags plan. Känns iallafall skönt att ha ett jobb jag trivs med och som passar min livssituation för tillfället. Men efter det, vart ska jag ta vägen då? Tiden får bestämma antar jag. Ska inte stressa iväg med det nu. Hälsan går först och jag ska fortsätta i samma spår som jag gör nu – tills jag är fit for fight, på riktigt. Känns dumt att bryta av här och riskera att komma in i dåliga rutiner igen. Detta fungerar helt enkel i dagsläget och så får det vara ett tag framöver. 
 
Innan ugnen 
Ready to eat
Visst ser den saftig och god ut?

Middagen är nu i magen. Blev husmanskost idag. God sådan. Knådade ihop en köttfärslimpa och fyllde den med äpplen från trädgården. Och den smakade extra bra idag, nu när hungern är tillbaka menar jag. Och hungern är här för att stanna känns det som. Matintaget har vart bra, men inte hundra dessa dagar och nu verkar kroppen ta igen allt som den har missat. Magen känns ihålig och jag verkar kunna få i mig hur mycket som helst.
Ännu ett tecken på hur smart kroppen är. Vissa dagar är man helt enkelt inte så hungrig, och då äter man kanske lite sämre. Men kroppen är smart nog att kunna ta igen det när den känner sig redo igen. Man behöver inte tänka så mycket på mängder egentligen, bara man förlitar sig på kroppen – på riktigt! Den reglerar hur mycket den vill ha av sig självt. Vissa dagar lite mindre, andra dagar lite mer. Det löser sig!
 
Nu ska jag kolla på film. Hoppas ni har det bra i rusket. Puss & Kram 


Kommentarer
anonym tjej

Vad tidig middag? :O

Svar: Vi kan kalla det något annat om du vill? Mellis ? ;)
Cecilia

2012-10-19 @ 15:47:31
Julia

Kan du inte skriva ut hur du gjorde köttfärlimpan? :) ser himla god ut!

2012-10-19 @ 17:11:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0