Lämnar er med lite kloka ord, igen!

"Gör det viktiga, inte det brådskande"

Kloka ord. Ord som man ibland behöver påminna sig om när man själv tycker att man står och stampar. Det går inte över på en natt. Det tar mer än några veckor att bygga upp en början på ett nytt liv. Rom byggdes inte på en dag! Viktigt att hela tiden påminna sig själv att man faktiskt gör ett kanonjobb. Bara det att man har kommit till insikt att något står på tok är ett stort kliv i rätt riktning. Kom till insikt, planera – förändra. Allt får ta sin tid. Viktigt att inte stå att stampa, men lika viktigt att inte stressa förbi alla problemen för fort. Man måste slå rot på allt innan man kan börja leva sitt liv fullt ut. Inte bara tankarna, inte bara vikten...allt ska hänga ihop! 
 
 
Trots att det har tagit/tar länge tid att tillfriskna den "här gången" jämfört med förra, så vet jag samtidigt att jag gör/kommer göra det på riktigt den här gången. Förra gången var jag omotiverad och jag tror att det gick för fort för att allt skulle hänga samman. Vikten rusade upp och sen var det liksom "klart". Tog aldrig itu med tankarna på riktigt, utan friskförklarades och sen trodde jag att jag levde ett normalt liv. Men ack så fel. Tankarna var fortfarande inte med på banan. 
 
Babbel babbel. Viktigt sådant. Nu ska jag mumsa i mig mat, sen jobb! Puss
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0