Ledig måndag

Godmorgon hjärtegull!

Sovit gott? Själv har jag sovit jäkligt hårt inatt. Vadå hårt? Haha. Har på senare tid vaknat upp och haft förbannat ont i kroppen. Inuti kroppen liksom. Som i skelettet. Så jag provade att byta ut min vanliga, mjuka madrass till en sådan där tempusmadrass. Så istället för att ha ont i kroppen så vaknade jag istället upp med någon slags träningsvärks-liknande känsla. Helskumt. Vaknade även upp i samma "position" som jag somnade i. Man sjunker ner i den där förbannade madrassen och rör sig tamej tusan inte på hela natten. 
 
F-a-v-o-r-i-t-e-n
Dagens goda frukost. 
 
Vaknade tidigt och bestämde mig därför för att dra igång brödbak. Lite lyx får man väl unna sig när man är ledig? Och att dessutom öppna en ny burk keso och ta det översta lagret. Aaah – det är lyx. Haha. ;) 
 
Ja, idag var man ledig. Hade förövrigt en superbra dag på jobbet igår. Har blivit som en öppen bok på sistonde och vi snackade om allt mellan himmel och jord i fem timmar. Känns på något sätt kul att få respons och höra åsikter från lite utomstående folk. Sådana som inte känner mig innan och utan, som kan dra egna slutsatser och komma med egna erfarenheter och åsikter. Nyttigt. 
 
Ska luncha med en vän idag. Och byta däck (!!!) Jag menar, man får ju roa sig bäst man kan när man är ledig. ;) Ska nog föreslå något annat än sushi idag. Ja, hör och häpna. Är sugen på en hederlig utelunch. Fast ska inte säga för mycket. Känner mig själv... 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan. Puss från mig!
 
 
 


Kommentarer
stina

följ min blogg sötis!:)

2012-10-29 @ 12:11:28
URL: http://nattstad.se/stinaam
Jen

Har du gjort ett bentäthetstest? För att kolla om du har benskörhet? Tänk på att äta mycket mejeriprodukter, minst en halv liter mjölk, gröna baljväxrer, rött kött, glass, magnesiumtabletter, kalktabletter och solsken.

Kramar

2012-10-29 @ 12:31:47
URL: http://thejenna.blogg.se
Beatrice

Jag besvarade din kommentar btw, jag vet inte om du såg det? Du hade nämligen ingen mail skriven; svaret finns i alla fall under din kommentar i inlägget du kommenterade om du inte redan sett det! Kramis :)

2012-10-29 @ 14:42:28
URL: http://slowlyforward.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0