Ny dag, nya tag!

För att sammanfatta gårdagen i två ord; Inte okej!
 
Triggades igång av helt fel grejer och det kändes som jag hoppade tillbaka alldeles för många steg. På riktigt, inte okej! Det är märkligt hur hjärnspökerna alltid tar första tillfället i akt att sätta klorna i en. De passar på när man är som svagast. Och återigen så vänjer sig tankarna så förbannat fort och det man gjorde igår, är lätt att man gör idag. Fast idag gör jag om och gör rätt, från början (!!) och laddar med favoritfrukosten, såklart. Den piggar upp vilken själv som helst ska ni veta. 
Är iallafall glad att jag inte är lika mottaglig för de dumma rösterna längre. Förut brottades jag med dem dygnet runt, varje dag – till och med i drömmarna. Men i dagsläget så innfinner sig rösterna allt mer sällan och jag brottas inte längre med dem 24 timmar om dygnet. Nu tittar de in en bråkdel av de där timmarna istället. Om ens det. Men inte ens det är okej. Varenda liten bråkdel de kommer åt gör skada. Allt ska bort, sen är jag nöjd. 
 
Fredagsfrukosten

Mötet igår då?
Vet inte vad jag ska säga och vet inte vad jag tycker. Kan hon få mig dit jag vill? Var jag för ärlig? Förskönade jag sanningen? Ska jag vara ärlig så vet jag inte om hon kan få mig längre fram än vad jag kan på egen hand. Visst kan det vara skönt att gå och ventilera. Men jag är inte bra på det när det är så "inbokat". Vill att det ska komma spontant och jag kan inte vädra ut känslor på beställning. Ska dock ge det mer än en chans och ska dit i nästa vecka också. Personkemin stämde åtminstånde och det är viktigt. 
 
Ni ser själva vad det är för väder idag. "Klättra-på-väggarna-väder". Blir antagligen Borås idag innan jobbet. Lite lunch, lite väntan och lite.. ja, inte shopping iallafall. Det har jag satt stopp för ;) Blir nog främst en god lunch med mammsen! 
 
Hoppas ni får en fin dag i höstvädret. Kramen från mig!


Kommentarer
Tess

Var det siffrorna på vågen som orsakade massa hjärnspöken? Kom ihåg att viktuppgången är en stor och viktig del mot friskhet. Mycket av tankarna och rädsla för mat är ngot som sitter i själva underviktenn, så lyckas man stå ut med att gå upp i vikt kommer det att lätta med tiden. Och då kan du jobba med det som ligger bakom ätstörningen, för det är väl egentligen inte själva maten och vikten som är den utlösande faktorn, eller? Kram till dig och fortsätt kämpa!

Svar: Nej, igår var det maten som stökade till det i hjärnan! Jag har hört många som säger att tankarna släpper med vikten. Känns tryggt att höra. Man mår bara bättre ju mer man går upp. På alla sätt :) Nej, i grund och botten är det nog inte maten som är den stora boven i måendet. Så mycket mer än så! Mycket att ta tag i för att slå rot på detta. Kram till dig med!
Cecilia

2012-10-26 @ 12:10:51
L

Hur gick det med kina buffén? :) Som sammanfattningen av dagen? :/

Svar: Det gick fint! Det var gott om inte annat... :) Ja, sammanfattningen av dagen var väl kanske lite svår att förstå. Blev lite kaos bara. Men idag är ny dag med nya tag :)
Cecilia

2012-10-26 @ 16:00:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0