Onsdagskväll

Godkväll mina sköna!
 
Jag märker redan hur mycket snabbare dagarna går här hemma jämfört när man är iväg och reser. Här hemma smälter allt i hop och dagarna går som sagt på rutin. Samma sak, dag ut och dag in och det är ingen skillnad på om det är måndag eller torsdag. 
När man är iväg och reser så hinner man däremot med så mycket mer på dagarna. Man gör andra saker, upptäcker nya ting och dagarna känns då så mycket längre, vilket är positivt. Varje dag har något "utstickande" som man kommer ihåg. 
 
Dagen har vart bra. Har gått i någon slags bubbla även idag. Även kallad trötthetsbubblan. Känner mig tom och stressad, men vet inte för vad. Är nyss hemkommen från stan där det blev en mysig fika med en välbehövlig kaffe! Tar till alla knep för att kunna hålla mig vaken lite längre ;) 
 
En del av middagen / Lilla jag
 
Blev en god middag innan jag begav mig till stan. Känner fortfarande ingen hunger så istället för att lyssna på kroppen så får jag förlita mig på synen istället. Hoppas det duger. Gott var det i allafall! Smaklökarna har fortfarande inte gett upp med andra ord. Köttfärssås med matvete blev det idag. Udda kombo tyckte matsällskapet. God kombo tyckte jag! 
 
 
Är lite nervös inför i morgon. Eller nej, inte nervös, snarare förväntansfull. I morgon ska jag nämligen på mitt första "pratmöte" och jag vet faktiskt inte vad jag känner inför det. Trots att jag är väldigt öppen med allt så känns det ändå lite jobbigt att behöva dra upp allt från grund och botten inför någon som jag inte känner. Men jag tror att det kommer gå bra. Och gör det inte det så behöver jag ju faktiskt inte gå dit igen. Det är iallafall värt ett försök!!
 
Nu känner jag att det är dags för kvällsmat. Hoppas att ni haft en fin dag hörreni. Puss & Kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0