Resdag

Resdag hela dagen. Tycker inte om det. Inga rutiner och det går inte att planera i förväg. Men jag påminner mig om att dagarna går fort och snart är vi framme. (Försöker vara positiv här) ;) Nåja..det löser sig, det gör det alltid.

Hörs när vi hörs. Kanske är för upptagen med shoppishopping! ;) Wihooo. Nu ska vi äta frukost, blir samma som vanligt. Hamnar i vanemönster även här som sagt. Tur att jag fann något som föll mig i smaken iallafall.
Efter frullisen går taxin mot flyget. Puss



Kommentarer
Mia Olsen

Även om du föll i "vane mönster" även där (vilket ju alla säger man helst ska undvika när man har en ätstörning) så är det ju ändå nytt på ett vis! Du är i ett nytt land, det är ju inte exakt samma som det där hemma.
Så i vilket fall som så är det ju ändå nytt! Och du är grymt bra också ska du veta!
Jag har aldrig varit utomlands, och blev erbjuden en resa förra året till Italien, MEN varför sa jag nej? Jo för att ätstörningen tyckte att "inte kan du väll åka utomlands, dem har ju inte samma mat som du brukar äta här!" Osv osv.

Så ja, jag ser upp till dig något extremt!

2012-10-07 @ 08:42:10
URL: http://marslammet.blogg.se
Frida

Jag hatar också när det inte finns några fasta rutiner...

2012-10-07 @ 12:16:19
URL: http://minimalen.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0