Sjukling – igen!

Godmorgon mina bönor!
 
Det har vart ett händelserikt dygn ska jag säga er. Allt har vart upp och ned. Upplägget över dagen igår blev mer fullspäckad än vad någon av oss hade räknat med. Är helt slutkörd – och det är därför jag sitter och skriver detta inlägget nu, när jag egentligen skulle vart ute på yttligare en dag fylld med äventyr. 
Efter lunchen igår small det till och jag kände att min kropp mer eller mindre la av. Kändes som magen vände sig ut och in samtidigt som kroppen var öm och huvudet dunkade. Det visade sig att jag hade feber – igen. Typiskt! 
 
Jag tror helt enkelt att kroppen är utslagen. Det har vart intensiva dagar med noll vila. Dagarna har vart långa, vi har rest mycket, maten är annorlunda, vi har sovit för lite och ja.. kroppen tar stryk av det helt enkelt. Min kropp är väl inte riktigt i balans än heller. Har inte vidare mycket ork i vanliga fall, så det är inte konstigt att jag har ännu mindre ork när jag är ute på sådana här saker. 
 
Kinafrulle / Lyckoönskningar
Fina vattenfall / Lunch
 
Trots att mattiderna blev helknasiga igår (frukost halv sju och lunch 14.30... ni hör ju själva), regnet öste ner, tårarna rullade ner för kinderna och kroppen var kall in till själen, så var det ändå en rolig dag. Tro det eller ej ;) "Glid bara med idag", fick jag höra. Och det gjorde jag! Hade ingenting att säga till om, och det gick okej. Återigen så har denna resan vart oerhört nyttig för mig. Den har krävt en del energi och jag tror att jag behöver vila en del när jag kommer hem. Men med tanke på allt nytt jag har lärt mig om mig själv och allt nytt jag har vågat prova så har det vart värt det. Helt klart. 
 
Idag ligger jag kvar inne på rummet med pappa som sällskap. Schemat för dagen innhöll bla en promenad på 6 km samt fyra timmar i en buss. Och med den magen jag för tillfället har så kände jag inte att det var den bästa idén om ni förstår ;) 
 
Det är förövrigt sista riktiga dagen idag. Sen är det bara resa, resa och ännu mer resa innan jag är tillbaka i Sverige. Ska vila här på rummet, äta god lunch (Tofu och pumpaaaaa. Helt klart det bästa) och sen äta middag med de andra när de är tillbaka ikväll. Blir en skön dag och trots att det hade vart kul att vara med de andra så vet jag att jag inte hade orkat det. Jag har ju för tusan feber och då ska man ligga i sängen! 
 
Go kines / En show vi var på igårkväll
 
Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på – vila. Hoppas innerligt att jag är bättre tills i morgon då det är en lång resdag. Att ha en knasig mage på flygplan är ingen höjdare. ;)  Puss & Kram. 


Kommentarer
LInnea

Krya på dig vackra människa. Du är så klok och har sån insikt i dig själv och jag VET att du kommer komma precis dit du vill!

KRAMAR

Svar: Tack ska du ha. Allt är redan bättre :) Tack och lov! Åh, du är snäll du :) Kram till dig!!
Cecilia

2012-10-13 @ 14:23:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0