Toppendag

Alltså, vilka dagar. Allt bara fortsätter att förvåna mig. Både folket, kulturen, priserna..och så jag själv då! Det flyter liksom bara på och jag vill aldrig att det ska ta slut.

Nu är vi tillbaka på hotellet för att lämna alla tusen kassar. Fick med mig nio par skor hem - plus alldeles för mycket annat. Tröjor, fyra väskor, tre par hörlurar, smycken, keps, två parfymer.. Det fanns inget stopp även idag ;) Det är så det får vara när man är och reser. Hoppas jag får med mig allt hem bara. Haha

Lunchen idag blev sushi. Den godaste sushin jag ätit på länge! Tonfisk, lax, avokado..ah, allt det där som är gott tillsammans. Och idag var det jag som kom upp med förslaget på restaurang. Kanske märks? ;)

Nu ska vi åka vidare till gamla stan och ikväll ska vi ner och fota vid The Bund. Så fantastiskt fint där! Ni får foton på det i morgon. Om det blir några lyckade vill säga.

Dags att rusa. Ha en fin tisdag. Puss från kinesen.



Kommentarer
Mia Olsen

hörlurar kan man ALDRIG få för många av! mina håller max 2 månader sen är dem sönder och jag måste springa och lägga ut 100 kr ca på ett nytt par! fattar inte hur jag lyckas!!!!!!

och mums, sushin med tonfisk är ju bara gudomlig!

2012-10-09 @ 12:13:41
URL: http://marslammet.blogg.se
Julia

Gud vad roligt för dig att allt bara flyter på! Du måste verkligen känna att dina ansträngningar varit värt allt besvär :)) Denna resan verkar också ha bidragit till en stort steg framåt och att du kommit längre ifrån ätstörningen. Hoppas verkligen du fortsätter du samma sätt när du kommer hem. Du är så jäkla grym!! Hoppas du haft en bra resan i övrigt också. kram

2012-10-09 @ 13:09:14
URL: http://ocensureradflicka.blogg.se/
Ida

9 par skor va jäkla bra jobbat!! Du råkar inte ha storlek 35? Ev 36? ;) låter verkligen som en fantstifk upplevelse-resa du är på! Skönt att du är lite piggare o inte helt febrig utan orkar med att ta in så mkt det bara går, av allt!! :)

Önskar dig ett fortsatt trevligt äventyr!!!
KRAM från ett regnigt sverige!

2012-10-09 @ 15:52:35
URL: http://Skeptisk.blogg.se
isa

Åh, du verkar ha det så underbart. Njuuut av resan. Här hemma är det regnigt och kallt. När kommer du hem? stora kramen

2012-10-09 @ 16:00:18
URL: http://cookiedough.spotlife.se
nathalie.

åh. fin är du.

2012-10-09 @ 19:16:42
URL: http://conscious.blogg.se/
Frida

Vad avundsjuk jag blir - jag vill också ha nya skor!

2012-10-09 @ 23:07:58
URL: http://minimalen.devote.se
Jen

Heja!!!!!!

2012-10-10 @ 12:39:39
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0