14 September

Nu var det höstväder på riktigt minsann. Blåst och regn. Rätt mysigt faktiskt! Och så var det fredag mitt upp i allt också. Idag är det även ett år sedan jag åkte iväg på en månads resa. Och det var under den resan allt började rasa – på riktigt. Rätt oskyldigt till en början dock. 
Jag ångrar inte en sekund att jag åkte iväg på den resan, trots att den mer eller mindre fick mig fixerad igen. För hade jag inte åkt dit så kanske jag aldrig hade hamnat här. Men jag tror att det var "nödvändigt" att det blev så här igen. Har gått runt och vart instabil och haft en rätt osund relation till maten under de senaste åren som "frisk". 
Nu kan jag få bukt med detta en gång för alla och finna roten till varför jag faktiskt har hamnat här gång på gång. Hade det inte blivit såhär igen så hade detta förmodligen legat och pyrt hela livet och bara fått vänta på att blomma ut. Det finns inget ont som inte har något gott med sig!
 

Yoghurt med mosade jordgubbar/vaniljpulver, Hemmagjord müsli +
Mackor med leverpastej/smörgåsgurka, keso/tomat
Melon

Stadig och god frukost. Som vanligt. :) Förstår inte de som inte äter frukost. Fy, hade blivit så fruktnsvärt grinig. Föresten så slog en klok tanke mig igår. Satt och åt något igår där smakerna påminde mig om mörka dagar. Kunde inte fortsätta äta utan fick byta ut till något annat istället. Det kändes precis som . Det var som att spola tillbaka tiden.
Och där slog det mig. Om jag provar saker som jag senast åt när jag mådde som bäst så kanske jag får samma känsla som istället? Det blir som att spola tillbaka tiden yttligare lite till – eller framåt kanske. Ska kanske prova något som jag förknippar med bra dagar? Från mysiga picknickar och goa fredagskvällar. Värt ett försök åtminstånde :) 
 
Är ledig idag! Underbart och behövligt. Huvudet känns tungt efter igår. Ska på utflyckt med mamma, träffa vänner och för det mesta ta det lugnt. Precis en sådan fredag som jag uppskattar! :) Hoppas ni får en bra dag. Puss
 


Kommentarer
Em

visst jobbade du på nåt gatukök? hur vill du göra i framtiden? plugga, jobba med nåt annat, stanna kvar? kram och trevlig fredag :)

2012-09-14 @ 17:29:12
URL: http://addictedtorunning.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0