17 September

Godmorgon måndag och alla fina!

Min tanke var idag att sova ut. På riktigt. Men jag lyckas ändå vakna i tid och otid. Idag till en dunkande huvudvärk (och jag har aldrig ont i huvudet). Dock blev jag genast på lite bättre humör när jag fick se att det jag gör om dagarna (kämpar) faktiskt lönar sig. Och ni anar inte hur skönt det känns. 
Många tvivlar på mig – tycker jag snackar utan att sätta handlingar på mina ord. Men vad skulle det göra för nytta om jag bara hittade på allt jag sa? Jag gör ju detta för att jag vill, inte för att bevisa för andra. I slutendan är det ändå mitt liv och mitt mående som står på spel. 
Det enda viktiga är att jag ser skillnad på mitt mående och inte ljuger för mig själv. Och uppenbarligen så fungerar detta alldeles utmärkt, annars hade jag inte fått bevis på det. :) Jag var bara lite seg i starten, och visst kan jag tabba mej, jag är inte alltid så exemplarisk, men nu är jag på gång mina damer. 
 
Mysig måndagsfrukost

Såhär mysigt hade jag det i morses. Det enda positiva med hösten är att det är tid att använda raggsockorna. Från mormor dessutom, blir extra mysigt då. Och jag tänker inte ens säga vad måndagsfrullen bestod av. Dels hade ni nog redan listat ut det och dels ser ni nog själva ;) Dock åt jag inte mitt vanliga bröd i morses. Det fick idag ersättas av ett hårdbröd samt en riskaka med keso. 
 
Idagdå? Vad ska man hitta på mån tro. (Belöningsshopping kanske?) Tanken var att återfinna energin med hjälp av massa vila i allafall. Jobbar inte förens ikväll, så hinner spendera många timmar i soffan innan dess. Ska även äta lunch med mamma här hemma. Ska äta något jag inte har ätit sedan jag gick på dagis känns det som. Hoppas att det är lika gott som jag minns ;) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan. Hörs sen. Puss & Kram


Kommentarer
Jen

Bra jobbat tjejen! Antar det var en liten viktuppgång som var resultatet av ditt kämpade?:) du gör rätt i det du skriver!! Kramar

2012-09-17 @ 16:45:57
URL: http://thejenna.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0