25 September

Godmorgon!
Ny natt, nya vakna timmar att ligga och grubbla på. Varför har du, jag och så många andra hamnat här? Är det kontrollen eller att känna sig "duktig" på något? Många har säkert kännt en kick när siffrorna har visat nedåt, även jag. Men hur kan man känna sig duktig då? När det egentligen är raka motsattsen.
Det finns enklare metoder att ta till med för att kunna känna sig nöjd och duktig med sig själv. Ge dig själv den där kicken (som då var falska kickar) genom något annat. Jag lovar att det finns massa saker som du är duktig på som du gör. Saker som bör uppmärksammas och kan utföras och ge dig det där lyckoruset. Hitta saker du tycker om att göra, saker som får dig att känna dig nöjd. Stora som små. Saker som ger dig kickar som håller i längden. Äkta kickar – inte falska som i slutendan bryter ner dig. 
 
Morgonmaten
 
Sitter och fyller på magen med ny energi. Måste ha ork till dagen och till att fylla hjärnan med nytt grubbel.  Slängde på ett gäng mullbär idag med. Skum, men god smak. Och ännu en gång förundras jag över hur mycket mat kroppen behöver. Åt lite innan jag la mig igår, efter jobbet. Väldigt sent med andra ord. Ändå kurrar magen när jag vaknar. Underbart! 
Hoppas ni får en bra dag. Jobbar inte förens ikväll, så dagen kommer gå åt till att packa. 
 
Puss & Kram 
 


Kommentarer
Mia Olsen

du har i dinkelpuffar i din skål där va?
i någon skål såg jag också något liiiiitet runt, "guldigt" korn/boll också. är det typ quinoapuffar eller?

kan du inte skriva upp allt du har i din frulleskål? haha. är så nyfiken och behöver variation nu känner jag. men vet inte vad. och din skål ser så himla god ut!

2012-09-25 @ 10:59:25
URL: http://marslammet.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0