7 September

Godmorgon fredag! :)

Första gången på länge som jag känner av att det faktiskt är fredag. Skönt att vara ledig och dagen ska utnyttjas till max. Hade förövrigt ett annorlunda uppvaknande. Trodde att katten ville in i rummet och mysa, men så var inte fallet. Han ville bara stoltsera med sin morgonfångst som idag var världens sötaste ekorre. Dumma katt! (Han fick då Inte komma in och kela..) haha. 
 
 
Fredagslyx
 
Imorgon mina vänner, då blir det chokladgröt. Har laddat tillräckligt länge för det nu ;) Tror att chokladsmaken kan få bort det mesta av grötsmaken och då kanske det smakar gott. 
Både jag, min syster och mamma är lediga idag. Så vi passar på att ta en tjejdag och åker och shoppar och äter sushi. :) Så mysigt! 
Får se vad jag hittar på ikväll. Lutar mot räkmys och sedan häng med vännerna. Får ju passa på när jag väl är ledig en fredagskväll. Gått och blivit socialt handikappad på senaste! 
 
Ha en fin fredag så hörs vi senare. Puss & Kram


Kommentarer
T

Du har säkert rätt, men det känns alltid dumt att ta om mat.
Gud vilken god frukost förresten :)

2012-09-07 @ 11:14:59
URL: http://Lillasvalan.blogg.se
Caroline

Åh vilken mysig fredag! Jag ska jobba men sen bli det fredagsmys till Max.
Jag tränade core som är 45 min långt och bara inriktat på mage och rygg. Det är en läkare som håller passet och jag har berättat allt för henne och bara jag äter ordentligt får jag vara med och köra.
Tar det jätte lugnt och tillåter mig vila under passet. Men jag vill helst göra det för att jag haft så ont i ryggen och vill försöka få tillbaka lite styrka i den.
Annars skulle jag inte rekommendera någon med anorexia att träna. Men att ta lugna promenader, yoga och pilates skulle vara hel ok Max i gång i veckan. Sen måste man ju lyssna på sin kropp och förstå att man ska sluta om man inte orkar.

2012-09-07 @ 14:17:20
URL: http://carro6.blogspot.com
isa

Du äter alltid så himla färgranna och fina frukostar. Haha, får lite mindervärdeskomplex för mina mackor och yoghurt :P haha! Ja! Jag vet vilka kakor du menar... dom som är fyrkantiga och ser ut som ett litet brev va? haha, tror jag åt dem i tyskland. Mina favvo-kakor tillsammans med oreos ;)

kram till dig!

2012-09-07 @ 14:50:38
URL: http://cookiedough.spotlife.se
Nettan

Åhh vilken söt skål vart är detn köpt någonstans?

Svar: Den fann jag på Ullared :)
Cecilia

2012-09-07 @ 15:33:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0