Bra dag!

Vilken dag. Rolig och inte minst händelserik. Dock har jag tillbringat alla timmar på jobbet, men det har hänt mycket saker ändå. 
Minns ni vad osäker jag var när jag började jobba? Hade satans höga krav på mig själv och minsta lilla tabbe fick mig att bryta ihop. Haha. Man vilket jobb är egentligen roligt om man kan allt från början? Man utvecklas här i livet – inom allt. 
 
Nu har jag två dagars ledighet framför mig. Underbart. Ska äta gröt (!!) haha, träffa vänner och slappa en aning. Under resan i USA förra hösten så bestod faktikt varje frukost av gröt, banan och ett ägg. Tyckte inte om gröt då heller, men utbudet var inte det bästa gällande nyttiga frukostar, så man fick lixom ta vad som erbjöds. Dock blev det ofta havregrynsgröt med ja, ingenting.. haha. Och jag tror nog att man kan fixa till gröten lite bättre än så. 
 
Och är det föresten ni undrar? Några frågor? Något speciellt ni vill läsa om? 

Känns som jag bara sitter och maler på om mina dagar här. 
 
Nu ska jag äta en massa godheter och kolla på tv. Puss & Kram


Kommentarer
Hanna

Fast det är ju om dina dagar vi vill läsa! ;)

Svar: Haha, vad bra! ;)
Cecilia

2012-09-05 @ 21:42:24
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Anonym

Jag skulle vilja veta hur du ungefär äter under en dag, försöker du följa matschema?

Du kämpar på bra Cecilia och du är grym! :)

2012-09-06 @ 08:51:06
Johanna Jansson

Jag är en av Sveriges största havregrynsgrötfantaster skulle jag tro och jag har haft flera varianter som jag kör i olika perioder. Jag äter en tills jag tröttnar på den och äter nästa lika länge osv.
Dock är dom godaste varianterna enligt mig:
Nr 1:
1dl havregryn
2.5dl vatten
Lite salt
- Koka till en gröt och häll upp i en skål. Överös gröten med kanel (man kan skall inte kunna se gröten under) och strö sedan lite FRYSTA hallon över och eventuellt lite lite mjölk.

Nr 2:
1dl havregryn
1dl valfri mjölk
1.5dl vatten
Lite salt
Lite vaniljpulver
- Koka till en gröt på svag värme (tar lite längre tid men blir mycket godare + att mjölken kokar inte över) och häll upp i en tallrik. Strö på lite kanel och några hackade nötter av olika slag samt lite mjölk :) (Man kan även ha i lite sirap om man känner för det)

Nr 3:
1dl havregryn
2.5dl vatten
lite salt
1tsk kakao
- koka till en gröt och servera tillsammans med mjölk och hackade nötter! Gott!

Svar: Åh, taack för tipsen!! :)
Cecilia

2012-09-07 @ 19:56:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0