Fin helg

God eftermiddag! 
Är tillbaka efter en regnig seglingstur. Men jag blev entlidigad och låg mest nere i ruffen och läste i min bok ;) Nu är sommaren slut, på riktigt! Båtarna är tömda och innan vi åker från huset här idag så blir det storstädning. (Hoppas jag blir entlidigad på den punkten också..) Det är höstkallt, blåsigt och regnigt ute. Längtar änna till värmen lite extra mycket idag. 
 
Blev ett mysigt dygn hur som helst. Var uppe tidigt i morses och åt båtfrukost till ett smattrande regn utanför. Och maten har fungerat utmärkt, precis som jag trodde. Har egentligen bara vart kvällis och frukost som har ätits "borta". Men med tanke på att jag brukar känna mig så instängd med folk så nära inpå så har det faktiskt gått riktigt bra. 
 

Snabbkaffe, frukt och mackor
 
Saknar min frukost så fort jag äter nåt annat. Haha. Att man kan snöa in sig så mycket på en och samma sak.. suck. Inte mer än rätt att jag mer eller mindre tvingas till att äta något annat ibland faktiskt. Hade smaksatt keso på mackan idag. Ananas/passionsfrukt. Riktigt god :) 
 

Vackra Åstol
 
Nu ska jag laga mat. Får se vad jag hittar i kyl och frys idag. Misstänker ett ihopplock av massa olika rätter även idag. Lika bra det :) Hoppas att ni har haft en bra helg i allafall. Den var nödvändig kände jag. Helgen alltså. Back to work i morgon. Blir långa pass mest hela veckan. Men det fixar jag! Har som sagt vilat upp mig till max den här helgen. Har inte gjort många knop, alls. Det vill jag lova. Har sovit, ätit och läst.. Underbart!
 
Puss & Kram


Kommentarer
cicci

bra jobbat tjejen! Kul att se att du börjar ta tag iaf lite mer i saker..
Har en liten fråga bara, du använder väl smör på mackan under keson? Tänka att keso= ost och man har alltid lite smör på mackan under osten;)
Ett litet tips om du vill gå upp liiite extra utan att äta extra.

Svar: Det känns super! :) Haha du har rätt angående det där med osten(keson) och smöret ;) Ska tänka på det nästa gång!
Ha en fin kväll :)
Cecilia

2012-09-02 @ 19:42:48
Caroline

Du känner aldrig att du vill prata med en psykolog eller liknande för att verkligen få fram orsaken till din ätstörning? Tänkte eftersom du blev sjuk igen.
Berätta mer om vad som hände på resan då du föll tillbaka :)
Och vart köper du dina kokos flingor? Är de osötade?
Mycket frågor :)
Kram på dig!

2012-09-14 @ 11:47:26
URL: http://carro6.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0