Gokväll!

Turbulent men fin dag. Är det alla hormoner i kroppen som börjat spöka tro? Misstänker nästan detta. Många prövningar med maten. Dock inte i form av nya smakupplevelser, snarare i form av hastiga beslut och ändrade tider. Men hey, jag fixade ju detta! Till lunchen tog jag till nödlösningen och kvällsmaten/middagen intogs aningen tidigare än vad den brukar utan problem. 
Hade jag kört på fega kort så hade jag sagt att jag inte hade kunnat börja tidigare, då "min mattidtid" hade ändrats. Men nu gjorde jag inte på det viset, utan tackade jag och sitter och äter min mat lite tidigare än vanligt bara. Löjliga småsaker som inte ska behöva tänkas på en gång egentligen. Så nu tänker vi inte mer på det helt enkelt ;)
 
Har inte hunnit med någon nap idag heller då planerna blev lite ändrade. haha. Världen går under, jag vet! Får ta till nödlösning även här. RedBull. Sover ju som en kratta på nätterna nu för tiden. Orkar inte. Funderar på att börja knapra sömntabletter igen. Fast av erfarenhet så blev jag om ens ännu tröttare av dem. Sov gott på natten – och även resten av dagen. Haha. 
 
 
Slutsnackat – nu blire jobb! Fotbollsmatch ikväll, så räknar med en del att göra. Så skicka en tanke på mig när ni gottar er i en varm soffa ;) Puss & Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0