Torsklunch

Och så vände vindarna helt plötsligt och de högre makterna var plötsligt på min sida igen. Karma, kallas det och jag fick förmodligen igen för att gårdagens lunch blev aningen kaosartad – men god. Hade tänkt att köra på säkra kort där man inte behöver tänka så mycket, för att undvika beslutångest. Dvs en sushilunch. Men då jag ska äta det i morgon så tänkte jag borde äta något annat idag. Har ju även en hel resa framför mig som kommer innefatta en del sushi. (Varje daaaag) 
Istället blev det var kyl och frys hade att erbjuda. Har gått och spanat in den där torskfilén ett tag, men har aldrig kommit till skott att använda den. Och med lite improvisation så blev det ju kalas. Inte som lax, men fortfarande fisk ;) 
 
Ugnsbakad torsk i folie
(Ser rätt lockande ut, inte sant?)

Många tycker inte om torsk då det smakar på tok för lite. Men den här smakade allt annat än ingetnting ska jag säga er. Och så föll den isär sådär perfekt som torsk ska göra. Whooppaa! Kryddade med fiskkrydda, massa dill, salt och peppar. Lade den sedan på en fin liten spenatbädd och serverade med en massa gosaker till. (Favorittillbehören bla, såklart). Ugnsbakade körsbärstomater är verkligen en hit för övrigt. Blev en vitaminboost för kroppen som pricken över i:t. Grön och fin tallrik! 
 
Tänkte föresten på en sak. Det är pga beslutångesten jag tycker om plockmat?! Då slipper jag välja en sak och kan istället plocka lite av varje. Tror att det ligger något i det där faktitkst.
Nåväl, mätt och belåten slår jag mig ner i soffan för att vila en stund. Vädret utanför får mig på "krypa ner i soffan och kolla film-humör". Tack vädret, jag behöver det. :) Ikväll väntas jobb!
 
Puss
 


Kommentarer
Frida

Wow, vad gott det såg ut!

2012-09-25 @ 17:52:09
URL: http://minimalen.devote.se
Caroline

Dont forgett the carbs, ;) och fettet!
Men jag min lilla luring ska väl inte säga nått :)

2012-09-26 @ 20:51:22
URL: http://carro6.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0