2 April.

Fjärde natten på bara någon månad som jag vaknar upp gråtandes. Ledsen? Inte spciellt. I så fall undermedvetet. Känns lite konstigt att vakna upp på det viset bara. Bättre sätt att starta dagen finns ju liksom. 
 
Idag väntar i allafall en heldag i Göteborg. Först Kbt, följt av lunch och Ikea. Känns som det kommer bli ett bra möte idag. Har rätt mycket som jag vill ta upp. Mycket som inte gäller just maten. Nu känns det som det är andra käppar som sätter stopp i hjulet! 
 
Men först laddar jag med frukost, såklart! 
 
Dagens fina.
 
Föresten. Blev ni lurade något igår? Tell me.
Jag slapp undan det, så vitt jag vet. Haha. Det kommer väl fram snart att jag har blivit gtundlurad gällande en hel del saker. Jag är väldigt tacksam att lura. Kan gå på det mesta! ;) Är väl för godhjärtat för att tro att någon skulle kunna lura lilla mig.. haha. 
 
Frukost var det. Har färsk annanas till "efterrätt också". Tror föresten att jag har blivit allergisk mot det. Så fort jag äter annanas så får jag utslag. Åh. Fast det kanske är vanligt med just den frukten? Får väl "tyvärr" se till att frossa ett tag så jag får se om det stämmer eller ej. 
 
Vad ska ni hitta på idag? Kram.
 


Kommentarer
Hanna

Frossa - utesluta, sedan prova att frossa igen för att vara heeelt på den säkra sidan! ;)

2013-04-02 @ 10:46:21
URL: http://trytobehappy.blogg.se
Viccy

Får också utslag av ananas, runt munnen. Brukar dock strunta i det... :>

2013-04-02 @ 16:59:36
URL: http://springaren.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0