Härlig dag + begär.

Två par jeans, tjocktröjor, linnen, smycken, väskor, skedar(?!).. Cecilia – sansa dig. 
Ibland råder det ingen hejd på vill-ha-allt-begäret. Och ibland är det även okej att inte stå emot. Men bara ibland. Haha. Och när man finner potentiella favoritskedar så är det ännu mer okej! 
 
Härlig förmiddag i parken. Varmt här idag. Upp emot trettio grader. Åkte sedan iväg till ett shoppingställe där vi även åt lunch. Köpte mig en fyra "lådor" pumpa, kött, sallad och ris för fjorton kronor. Tror nog att det kompenserade för resten av inköpen. 
 
Snygga brallor / gott & blandat
Lunchen / mer gott & blandat
 
Mellanmålar lite på rummet. Hade gärna tagit mig en sovstund men då är jag rädd att jag ligger däckad tills i morgon bitti. Dumt att riskera!
Min sömn har förövrigt blivit mycket bättre under den här resan. Nog för att jag vaknar om nätterna, det gör jag alltid. Men jag har ändå lyckats få bra många fler djupa timmar jämfört med hemma. Tror det har att göra med att jag tröttar ut mig lite mer här. Är i gång hela dagarna. 
 
Fredag för er del där hemma. Här med förvisso.. Haha. Vad har ni för planer? Kram.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0