Med ett leende.

Har kommit på mig själv med att gå runt med ett leende på läpparna hela dagen. Nog för att det händer – men inte på det här viset. Har haft ett lugn i kroppen. 
Startade dagen här hemma med lite för stor frukost. Ont i magen, men vad gör det. Hungern kommer alltid tillbaka oavsett om det inte känns så.
I morses gick föresten startskottet för något som kommer vara obligatoriskt hädan efter. Smör. Och återigen, det var väl ingenting? Förhöjer bara smakerna en aning. 
 
Åkte sedan och spenderade lite pengar i ett soligt Göteborg. Lyckades färga fyra vita bh:ar till kopparbrun igår. Haha. Så det var liksom mer än nödvändigt att införskaffa ett nytt lager! 
Efter en mäkta god lunch följt av lite fika så gick jag till C. Mycket snack om tiden som kommer efter resan. Hur jag ska lyckas hålla på det där spontana som jag brukar bygga upp under resor. Av tidigare erfarenheter så har jag hamnat i samma, gamla rutiner så fort jag klivit innanför dörren här hemma igen. Och den här gången ska jag försöka förebygga det med flertal olika metoder. Men egentligen är det bara en fråga jag behöver ställa mig själv för att kunna förebygga det. Vilket liv vill jag leva? Simple as that.
 
Glass på flaska.
 
Ger mig själv en klapp på axeln idag. Bara för att jag försöker, kan och agerar
 
Hoppas er dag vart fin. Kram.


Kommentarer
Anonym

Du får en klapp på axeln av mig med och en kram också! Fortsätt kämpa och göra framsteg så kommer du så småningom ta dig hela vägen in i mål!

Svar: Kram och tack.
Cecilia

2013-04-09 @ 17:49:03
emma

Fan, BRA JOBBAT pudding!
Smör är ju bara... smör!!! Dvs, en smakförhöjare, en njutning, ett måste! :)
Stora kramar

2013-04-09 @ 20:46:54
URL: http://www.ungefaer.blogg.se
Lova

Grymt Cecilia! Upprepa för dig själv under hela resan hur du vill leva, påminn dig själv så kommer det gå bra. Blir tomt utan dina inlägg varje dag, jag hoppas på uppdatering därifrån så ofta som möjligt ;) ha en riktigt bra resa! Ta hand om dig, kram

Svar: Ska se till att uppdatera så ofta jag bara kan!! :) Tusen tack. Kram!
Cecilia

2013-04-10 @ 06:31:41
Linn

SV: Oh! Ska kolla in det! (Och förhoppningsvis även orka ta mig tid att baka det, haha)

Just nu äter jag antingen grovt bröd såsom rågbröd (gärna från kung markatta), eller low-carb bröd. Beror lite på vad jag är ute efter och är sugen på :)

2013-04-10 @ 11:01:32
URL: http://list.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0