Sashimi + lovord.

Om det är något jag har överdoserat här så är det sushi och fet fisk. Ungefär som hemma förvisso. Laxsashimin är underbar. Man får den serverad på ett stort isfat och den verkligen smälter i munnen. Laxen, alltså. Och tillsammans med mörk, stark soya och wasabi så är det lite av en gudagåva
 
Fick in ett gäng sushibitar igår som förr hade varit lite av en utmaning. (Nåja, en stor sådan) Bitarna innehöll en del annorlunda saker och "toppingen" var minst sagt knasig. Inget jag föredrar, egentligen. Men åter igen; Jag har tröttnat. 
Tidigare hade jag förmodligen suttit och fjölat med bitarna. Petat bort och i värsta fall beställt nytt. Men vad tusan. Ska det njutas så ska det faktiskt njutas på riktigt. Ibland blir det inte som man tänkt och vad gör det?
Det var ju gott. 
 
Åh, åh åh... <3
 
Fick lite (mycket) lovord från mina små medresenärer igår. De tycker sig se en stor skillnad på både agerande och mående hos mig. Känns bra att höra. Känner mig stark och vill fortsätta att göra fler framsteg när jag hör sådant. Har så mycket liv i kroppen som bara väntar på att få blomma ut. 
 
Har precis ätit frukost och ska snart ut och strosa i parken. Glass & kaffe står på förmiddagsmenyn. Sedan blir det shopping, lunch och ikväll ska vi äta middag tillsammans med ett kinesgäng. 
Hoppas ni får er en finfin dag. Kram, puss och allt det där. 
 


Kommentarer
Sandra

Sushi ser sådär "skrämmande ut" men ändå gott. Har faktiskt aldrig testat att äta det. Men efter dina bilder blir man ju lite sugen :)

2013-04-26 @ 07:41:27
URL: http://www.saaka.blogg.se
captivatedminds.blogg.se

Guuuuud vad gott!!

2013-04-26 @ 08:57:01
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
A

Underbart gott! Älskar sashimi och sushi. Nu blir jag hungrig!

Svar: Favoriten. No doubt ;)
Cecilia

2013-04-26 @ 21:18:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0