Vem är du?

Ni vet vem jag är. Men jag vet inte vilka ni är. Ni blir allt fler som kikar in här och lämnar fina kommentarer. Det värmer och det tackar jag hjärtligt för. Men förutom de där små raderna ni lämnar så har jag ingenaning om vilka jag sitter och delar med mig av allting till.
 
Kan du inte berätta vem du är? Hur gammal är du?, hur hittade du hit? Berätta vettja. :) Vore kul att veta vem som orkar sitter och läsa mina inlägg. 
 
Kram.
 
 


Kommentarer
esmeralda

Hej. Jag heter Esmeralda och är en homosapien med två ben och armar. Haha torr humor.

Nej men, jag är en tös på snart 15 somrar och är bostad i vår kära huvudstad Stockholm. Jag lider själv av en ätstörning och har legat inne för lite mer än ett år sedan. Jag minns inte hur jag fann dig och din underbara blogg, men en sak är säkert. När jag hittade den så bestämde jag mig för att stanna. Massa blöta kyssar och kramar. :)

2013-04-04 @ 22:22:05
URL: http://esmeii.devote.se
Mikis

Jag heter Michaela, är 21 år (blir 22 i november)! :> Hur jag hittade hit? Det måste ha varit via någon annan finfin blogg, antagligen genom något kommentarsfält eller annan länk. :) Bor i Falun för tillfället men planerar att flytta tillbaka till Enköping i sommar/höst, för lärarstudier i Uppsala. Just nu är jag arbetslös och skollös sedan några dagar tillbaka, hah! Ägnar min tid åt att ta körlektioner, plugga körkortsteori, söka lite jobb, aktivera mig i Djurens Rätt. :D Annars gillar jag te, kaffe, saker som är rosa, filmklippning, tv, foto, sälar, resa runt! Ogillar friluftsliv, paprika och teknik. Lyssnar helst på Mew, gillar geografi och tror på spöken. Vit choklad är det bästa jag vet. ;)

2013-04-04 @ 22:25:20
URL: http://mikis.webblogg.se
Linnea

Jag är en Linnea 25 år och har ingen annig om hur jag hittade hit :P Men antagligen via någon annan blogg. Följer bara ett fåtal bloggar då det krävs en del för att få mig "på fall", så ta åt dig du sköna speciella tös! Jag hänger med och hejar dig hela vägen in i mål och vidare! KRAM!

Svar: Oavsett hur du hittade hit så är det kul att du faktiskt gjorde det!! ;)
Tack för att du hejar på mig. Och du ska få se mig komma i mål – var så säker. Kram!
Cecilia

2013-04-04 @ 23:08:31
S

Tjej , 17 år från mellersta Sverige i dom djupa skogarna. Hittade antagligen hit efter att googlat efter något i stil med "frukost". Var säkert ett halvår sedan jag hittade din blogg och har läst den var dag sen dess. Du är så himla bra och jag har liknande problem som dig och du inspererar super mycket! Jag älskar att vara utomhus, laga mat och skämma bort dom i min närhet. Drömmer om att bli framgångsrik resa jorden runt som backpacker och strävar efter ett liv i frihet. Söker efter lycka och harmoni och lever var dag som den kommer. Hej å hå fortsätt kämpa på bästa Cecilia! :)

Svar: Hej S. Kul att du har hittat hit i allafall och härligt att du har fortsatt läsa! :)
Du verkar ha bra framtidsplaner. :) Att resa är något av det bästa jag vet. Hoppas du finner den lycka och harmoni du söker. Ha en fin fredag :) Kram!
Cecilia

2013-04-04 @ 23:16:17
Alice

20 år. Hittade hit genom att googla "frisk från ätstörning"

2013-04-05 @ 05:06:52
URL: http://Captivatedminds.blogg.se
Anna

HÄJ!
Jag är Anna, 22 år och bor för nuvarande i Åre :) Där jag jobbar med träning och som butiksbiträde på en godisbutik/tobaksbutik. *ironiskt* Är inte det jag vill göra resten av mitt liv men de var det jobb som fanns när jag flytta hit ihop med min sambo i september. Vi ville testa på säsonga och blir kvar ett år till.

Läst din blogg i minst ett år! Du utstrålar en godhet, genuin ärlighet och smickrande o smarriga matbilder. Tkr du verkar ascool och kämpar bra emot dina ätstörningar.
Själv hade jag bulimi sen 15 års ålder & har tampas med "vem är jag" tankar, dålig självkänsla och en kamp att hitta rätt bland kost och mat. För det är ett stort intresse samtidigt ett beroende. Jag älskar Och hatar mat ;P
Men har kommit långt i tillfrisknandet och strävar efter ett liv helt fritt från Bulimi.

And thats about it ^^

Svar: Hejj! :)Haha, härlig blandning! :D Äsch, man ska vara glad så länge man har ett jobb tycker jag :) Alla jobb är bra erfarenheter. Jobbade ju själv med att sälja burgare i ett år.. ;)

Fina ord. Tack! Skönt att även du har kommit långt i tillfrisknandet. Men ge inte upp förens du mår BRA och lever det liv DU vill!! :) Kul att du har hittat hit. Kram!
Cecilia

2013-04-05 @ 08:52:10
Viccy

Jag heter Victoria och är 20 år. Jag hittade hit för ett bra tag sedan då jag var inne som värst i min ätstörning. Jag såg din blogg som en stöttning och tyckte att du skrev så bra. Du satte liksom "ord på känslan". Sen har jag bara fortsatt att klicka mig in här för att jag tycker att du verkar vara en sån himla härlig tjej... :)

2013-04-05 @ 09:18:01
URL: http://springaren.blogg.se
ljudetavregn.blogg.se

Jag är en tjej på snart 19 år, bor några mil utanför Göteborg. Jag har varit sjuk i en ätstörning i ganska många år, men går i behandling och är äntligen på väg mot friskheten! Jag vet inte hur jag hittade hit, säkert genom någon annan bloggkommentarer eller liknande, tycker du har en bra inställning och kämpar på bra! Ge aldrig upp, du är stark och du klarar det här!!
Kramar!

2013-04-05 @ 13:40:56
URL: http://ljudetavregn.blogg.se/
sanna

jag är sanna, snart 28 år. har läst din blogg ett bra tag, eftersom jag behöver pepp att lämna min anorexi som jag levt med i 12 år. går nu äntligen i en behandling som känns rätt och är på väg mot friskheten, det är jag säker på :) ta hand om dig, kämpa på!

Svar: Hej!! :)Kul att du har hittat hit i allafall. Och skönt att du får hjälp. Hoppas du mår bättre och bättre. Kram och kämpa på du med. :)
Cecilia

2013-04-06 @ 15:24:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0