Det här var en bra dag!

Vet ni?
 
Jag har haft den bästa dagen på länge. Förjäkla länge dessutom.
Blir rosig om kinderna bara jag tänker tillbaka på dagen. Den har med andra ord var; Helgrym
 
Ut med det gamla och in med det nya.
Byter magont pga ångest mot magont pga fjärilar och pirr. 
 
 
Spenderade eftermiddagen på klipporna med ja... han där, ni vet. Haha. Detta är en början på något nytt och spännande. Det är jag nästan säker på! Känns som det. Säger det igen; Men sådana här dagar får mig verkligen att inse att jag är så jävla klar med denna förbannade sjukdomen. Jag vill ute i det fria och leva livet!!!
Hoppas även ni haft en fin tisdag. Den här dagen kommer jag att leva på ett tag! Kram
 


Kommentarer
vonskareng

åååh kärlek <3 vet inte vad jag skulle göra utan min pöjk, hoppas allt går prima för Er! det är jag säker på, så söt o fin o klok o snäll som du verkar va:)

2013-08-20 @ 20:34:33
URL: http://vonskareng.blogg.se
Daniella

Din glädje smittar av sig! Blir glad när jag läser att det äntlingen känns bättre för dig.. Har följt din blogg så länge nu att det känns som att jag känner dig, haha!

Ett tips till när motivationen tryter: skriv en lista på minst 100 saker DU VILL göra under det kommande året. Det kan vara allt från att ta en dusch, åka till thailand eller äta rn kanelbulle med mjölk! Skriv skriv skriv. Sen funderar du på hur du ska kunna genomföra dessa saker :)

Svar: Kul att det smittar av sig lite!! :) Haha, förstår vad du menar ;) Har du hängt med från början tro?
Det där lät ju som en rolig idé! :) Ska nog göra det. Hoppas du haft en fin dag. Kram!!
Cecilia

2013-08-20 @ 20:55:38
Elin

Man blir ju bra avis nu på dina känslor!! Lev på det läääänge, du får säkerligen en ny dos av fjärilar i magen snart igen om inte annat!! Och det smittar av sig :)

Svar: Ja, det kommer jag leva länge på!! :)) Hoppas det och hoppas du med mår bra. När är det du åker till staterna? Kram.
Cecilia

2013-08-20 @ 22:30:50
lovisa

ÅH. Blir glad att höra att du äntligen haft en himla bra dag. Äntligen, efter allt kämpande ju. Det är du verkligen värd. Ha en fin onsdag. Kram!

2013-08-21 @ 08:59:54
URL: http://vintervindar.blogg.se/
BusinessBird

Wow! Du fick mig just att le superstort! Jag älskar bra dagar!! Jag hoppas att alla dagar kan få vara bra dagar i framtiden!

2013-08-21 @ 11:54:03
URL: http://vivelafrance.blogg.se/
Elin

Jag åker när körkortet är fixat och klart. Så förhoppningsvis i början av oktober! Måste som sagt fixa uppkörning och teori, men det är ju lååång väntetid så ja :)
Jag meddelar när jag åker iväg, haha! :))

2013-08-21 @ 12:30:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0