En legend sa..

Godkväll.

Haft mycket för mig idag. Försöker andas in det sista av sommarvindarna och fortsätter att skapa med händerna. Ja, det är väl lite så mina dagar ser ut! Tycker det är höst ute nu. Det gör mig lite deppig. Nu kommer det vara mörkt enda tills Mars. Haha (Happyhappy). Ska nog ta en enkelbiljett och åka utomlands när jag är härifrån. 

 
Är det därför jag sovit dåligt. Nu fattar jag! Haha. 
Och så säger jag hej och tack för mig med tre tänkvärda citat.
Kram.

"De mest minnesvärda stunderna i livet är de du aldrig planerade."

 "Vi är alla här av en anledning. Sluta vara fånge i det förflutna. Var arkitekten för din framtid."
 
"Det du accepterar, det går du bortom. Det du gör motstånd mot, det håller dig fast."


Kommentarer
Annika

Svar: ja verkligen, det är superkul ju! Älskar egentligen att pyssla men har under så lång tid inte tagit mig tid till det, förrän nu! Och ja verkligen, man kan ju göra tusen olika saker!! Har föresten även fastnat (återupptagit intresse?! haha)totalt för pärlor, smycken osv och jag ser ju att du grejar en hel del även med sånt. Har du några tips på bra hemsidor att beställa pärlor från?

Och gud vad bra citat! Träffade mig som ett slag i magen för gud vad de stämmer in på mig, eller rättare sagt: gud vad jag borde ta dem till mig! Jag vill tex. planera allt, allt, allt in i minsta detalj...tror att det gör att man riskerar att gå miste om alla de där spontana, underbara grejerna, för man lever liksom aldrig riktigt "i nuet"..
Kram!

2013-08-21 @ 20:20:37
URL: http://saraannika.blogg.se
Anonym

Hallå!! Du får inte vara så hemlighetsfull!! Har ni känt varandra sen tidigare eller hur har ni kommit i kontakt med varandra;)?

Svar: Haha, Sådan jag är!! ;) Ni får veta mer så småningom.
Cecilia

2013-08-21 @ 22:12:14
anonym

Hösten som är en så härlig, mysiga kvällar med tända ljus, théstunder framför brasan, film, middagar, vackra färger ute, hög klar luft och svamp i skogen...:) Hösten är en härlig tid!

Svar: Jo, du har väl rätt. Får lära mig att tycka om och uppskatta :)
Cecilia

2013-08-21 @ 22:26:18
Camia

Gillar citaten! ;)
Ha det bra!

2013-08-22 @ 08:12:45
URL: http://www.divyaspa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

VägenUpp

Följ med mig på min resa upp! En resa som innebär att jag ska få friskare tankar, en mer hälsosam vikt och finna livsglädjen igen!

RSS 2.0